- 21 Şubat 2013
- 8.643
- 18.432
Selam canm hoşgeldin sen bilirsinKızlar selam
Evime geldim çok şükür
Yarın sabah tartılcam ama hiç ümitli değilim cumayı mı beklesem yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canm hoşgeldin sen bilirsinKızlar selam
Evime geldim çok şükür
Yarın sabah tartılcam ama hiç ümitli değilim cumayı mı beklesem yoksa
Neler yaptınız ben yokken spor challenge yapcaktık ben gidince yapamadım sizde durumlar nasılSelam canm hoşgeldin sen bilirsin
Sen yokken benim midemde rahatlıksizlik vardı beni mahvetti spor yapamadım bugün iyim çok şükür ,yapamadım aslında hiç birşey ayarlayalım ama iyi olurNeler yaptınız ben yokken spor challenge yapcaktık ben gidince yapamadım sizde durumlar nasıl
Geçmiş olsun canımSen yokken benim midemde rahatlık vardı beni mahvetti spor yapamadım bugün iyim çok şükür ,yapamadım aslında hiç birşey ayarlayalım ama iyi olur
Sağol canmoooo hiç düşünmemiştim olabilir o zaman hep beraber canlarGeçmiş olsun canım
Bence evren de birbirimizden motivasyon aldığımızı biliyor bir araya gelmemizi bekledi
Afiyet olsun canım. Yersen de ucundan ye azıcık tadımlık bırakKizlar bugün katmer yaptım yemesemdi iyiydi yedim
Teşekkürler canm öyle yapacağım çünkü sonrasında pişman oluyorumAfiyet olsun canım. Yersen de ucundan ye azıcık tadımlık bırak
Kahvaltın harika olsun artı gider yeterki dikkat etBugün kahvaltı 2 yumurtadan peynirli omlet5 zeytin, domates, salatalık,çay
Öğle 2 minik kek, yeşil çay
Biraz artıdayım malesef. Bugün ekmek kesinlikle yemeyecegim. Karbonhidrat hakkımı kekten yana kulllandim.