Altın kizlar zayıflıyor

Neler yaptınız ben yokken spor challenge yapcaktık ben gidince yapamadım sizde durumlar nasıl
Sen yokken benim midemde rahatlıksizlik vardı beni mahvetti spor yapamadım bugün iyim çok şükür ,yapamadım aslında hiç birşey🙈 ayarlayalım ama iyi olur

Son düzenleme:
Sen yokken benim midemde rahatlık vardı beni mahvetti spor yapamadım bugün iyim çok şükür ,yapamadım aslında hiç birşey🙈 ayarlayalım ama iyi olur
Geçmiş olsun canım💐
Bence evren de birbirimizden motivasyon aldığımızı biliyor bir araya gelmemizi bekledi😃

Ben bugünkü menüm
Sabah
Haşlanmış bir patates ve iki yumurta salatası
Bir ceviz , zeytin

Öğleye doğru çeyrek tost, 3 erik,3 yenidünya, buarada meyve beni gerçekten aciktiriyor 😔

Öğlen yarım bazlama,
Akşam
Bol salata, bir tabak izmis köfte yemeği, yarım bazlama, Doluca bir kaşık ton balığı
İki litre su

Bugün biraz fazlaca oldu yediklerim ,bazlamayi yapmayalida çok olmuştu. Kuzucuklarda çok seviyor bende dayanamadım bile bile yedim diyebilirim 🙈 yarına yansır büyük ihtimalle

Bugün kahvaltı 2 yumurtadan peynirli omlet5 zeytin, domates, salatalık,çay

Öğle 2 minik kek, yeşil çay

Biraz artıdayım malesef. Bugün ekmek kesinlikle yemeyecegim. Karbonhidrat hakkımı kekten yana kulllandim.

Bugün kahvaltı 2 yumurtadan peynirli omlet5 zeytin, domates, salatalık,çay

Öğle 2 minik kek, yeşil çay

Biraz artıdayım malesef. Bugün ekmek kesinlikle yemeyecegim. Karbonhidrat hakkımı kekten yana kulllandim.
Kahvaltın harika 👍 olsun artı gider yeterki dikkat et

Bugün sabah katmer yedim sonrasında dikkat ettim ama yemeğimizi geç yedik malesef😔

Benim menüde bugün
Sabah kahvalti
Tabak büyüklüğünde katmer ,
Yumurta salatası,
13 zeytin, salatalık, domates,
Kk peynir

Öğle sonrası
3 erik 4yenidunya

Akşam 8civari
Ortaboy kase kellepaca, 3yk bulgur pilavı,
Tadımlık cips yedim bir ikii tane
İki litre su,