Altın kizlar zayıflıyor

Benim yediğim cıslı yiyecek kek vardı bugün onada bakayım 🧐

Ben genelde kalori hesabı yapıyorum 😆 yağ ve hamur işi varsa zaten iki katı kalori alınıyor malesef. Akşam yemegim 1200 kalori den aşağı değil. Öğle de 400 kalori aldım. 😖😖
Bende kalori hesaplayarak uzaklastim birçok yiyeceklerden, mesela makarnadan baya uzaklaştım, kurabiye , simit (yerim ama az tercih ederim), şerbet li tatlılardan,(sütlü tatlıya hayır diyemiyorum), birde cerezde kalori fazlalığı var ona hiç hayır diyemiyorum sağlıklı olduğunu düşünüyorum ondan galiba

1 su bardağı molada 122 calori varmış düşündüğüm den azmis
1 ortaboy hamburger, 294 calori
100 gram kek 350 calori sade kekin bu kadar kalorili olduğunu bilmiyordum🤭

1 su bardağı molada 122 calori varmış düşündüğüm den azmis
1 ortaboy hamburger, 294 calori
100 gram kek 350 calori sade kekin bu kadar kalorili olduğunu bilmiyordum🤭
Hamburger in içeriğine göre kalori değişiyor.ketcap, mayonez vs de olunca kekten masum değil 350-400 kalori kola da 150 kalori bir bardak ben Instagram dan bakıyorum

Kuruyemişlere dikkat

Eklentiler

• IMG_20220517_204219.jpg
    IMG_20220517_204219.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 35
Öyleydim 94 oldum dikkat ediyorum aslında ama bilmiyorum nasıl oldu adetten önceydi o şimdi adetim bitcek inşallah düşerim hergün yürüyüş de yapıyorum
Bol su iç canm ödem öyle atabilirsin birde limonlu suyla felan destekleyebilirsin, yürüyüş de yapıyormuş sun eksilirsin inşallah

Sabah kahvaltısı
Bir ceviz,
2 haşlanmış yumurta,bir patates salatası
8 zeytin
Kk peynir

Selam hanımlar
Sabah 7 zeytin,1 kk peynir,domates salatalık , iki dilim ekmek, çay

Ara 5 erik,yarım muz , 2 minik bitter,1 bardak süt

Öğle yemeği yarım porsiyon kabak yemeği
2 dilim ekmek , 1 ince dilim kek

Gece uykusuz geçti.bebegim hiç uyumadı. Uykusuzluk bende aşırı yemeye sebebiyet veriyor. Gece yemiyorum ama gündüz devamlı atıştırma hâli oluyor.

Selam hanımlar
Sabah 7 zeytin,1 kk peynir,domates salatalık , iki dilim ekmek, çay

Ara 5 erik,yarım muz , 2 minik bitter,1 bardak süt

Öğle yemeği yarım porsiyon kabak yemeği
2 dilim ekmek , 1 ince dilim kek

Gece uykusuz geçti.bebegim hiç uyumadı. Uykusuzluk bende aşırı yemeye sebebiyet veriyor. Gece yemiyorum ama gündüz devamlı atıştırma hâli oluyor.
Sabah iyi başlamışsın canm. Olsun bugünlük böyle olsun akşamına dikkat edersin. Uykusuzluk yapar mı bende bazen çok açıkiyorsun hemde sürekli ondan mi acaba dikkat edeyim bakalım. Ben de çok kalkıyorum geceleri , of bugün bende karbonhidrat li yedim 🙈 kahvaltınin üstüne bugün yalnız değilsin beybisi

X