Altın kizlar zayıflıyor

Bugün erken kahvaltı yapayım dedim
Bir avuç fındık çiğ kavrulmuş karışık
Kk peynir, 7zeytin, bir kurukayisi,

Günaydın ❤️❤️
Bende 86.9 yersem böyle işte . Bugün yeni bir gün yeni bir başlangıç inşallah.
Günaydın canm bizde yedik hafta sonu, bugün bende yedim az önce 🙈bende cereze doymuyor ne yapacağım bilmiyorum emzirdikten sonra su su içsem ah gafil avlanıyorum. Akşamı hafif atlatmaya çalışacağım, daha dikkatli olursak bu kaçamaklar vız gelir tirs gider 🤭

Günaydın canm bizde yedik hafta sonu, bugün bende yedim az önce 🙈bende cereze doymuyor ne yapacağım bilmiyorum emzirdikten sonra su su içsem ah gafil avlanıyorum. Akşamı hafif atlatmaya çalışacağım, daha dikkatli olursak bu kaçamaklar vız gelir tirs gider 🤭
Aynen öyle hallederiz Allah in izniyle. Yedik içtik bitti artık salmak yok

Bugün midemde daha iyi spor yapabilmeyi umut ediyorum

Kendini bırakma canım yarına daha da dikkatli olmaya calisirsin😊ben bile bugün evdeyken kanadımı saliverdim birden çerez tarhana yemeye başladım🤦bu tabi yine emzirme sonrası gelen açlık mi desem kıtlık mi desem halbuki iki saat öncesi çok güzel kahvaltimi yapmıştım 😔. Bundan sonrasına odaklanalim
İnşallah daha dikkat etmeye çalışıcam kendime söz verdim temmuza kadar 80 olsam keşke ama nerdee 😔😔😊

İnşallah daha dikkat etmeye çalışıcam kendime söz verdim temmuza kadar 80 olsam keşke ama nerdee 😔😔😊
Veririz yeterki biz isteyelim canm. Ben inanıyorum yavaş yavaş da olsa gidecek emin ol. Biz isteyelim yeterki olacak. 80 olmasada bı 80 ler gelecek ama sonra sonra 70 ler gelecek sabırla olacak

Kizlar menülerimizi ekleyin hergun unutmayın birbirimizin yediklerini yorumlayalim , yoksa olmuyor hadi canlar tamam mı❤️❤️❤️

Bende ekleyeyim dünkü menüm sabah kahvaltısı ni yazmıştım,
Onun üstüne öğleye kadar ne yedim ne yedim midem aklımın önüne geçti_esmen🙈
Bolca erik, yenidünya, fıstık fındık cigdi Allah'tan 🤭hiç yapmadığım birşey oldu uzun süredir bisküvi yemiştim iki tane tambugdayli bisküvi yedim. Öğleye kadar böyle sursede öğle sonrası kendime geldim
Akşam yemeğine kadar birşey yemedim
Yemek biraz geç oldu koltukları sildim .
Saat 6 buçuk gibi
3yk makarna, bir tabak sebzeli yemek, 2 bardak ayran
Suyum 2 litre

Aynen ben şimdi emzirirken yanıma su alıyorum.yoksa acayip tatlı isteği oluyor,aranmaya başlıyorum.birde gece aç yatmak çok önemli. Gün içinde yediklerimiz yakılıyor ama akşam 7 den sonra yersek veremeyiz kilo
Kızlar aranıza yeni katıldım sabahları diyete girip geceleri bozuyorum her gün motivasyona ihtiyacım var :KK43:

X