- 21 Şubat 2013
- 8.643
- 18.432
H hiddet paradise rakibem tartı nasıl ben biraz artı çıktım birincilik gidiyor gibi benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canm bizde yedik hafta sonu, bugün bende yedim az önce bende cereze doymuyor ne yapacağım bilmiyorum emzirdikten sonra su su içsem ah gafil avlanıyorum. Akşamı hafif atlatmaya çalışacağım, daha dikkatli olursak bu kaçamaklar vız gelir tirs giderGünaydın
Bende 86.9 yersem böyle işte . Bugün yeni bir gün yeni bir başlangıç inşallah.
Aynen öyle hallederiz Allah in izniyle. Yedik içtik bitti artık salmak yokGünaydın canm bizde yedik hafta sonu, bugün bende yedim az önce bende cereze doymuyor ne yapacağım bilmiyorum emzirdikten sonra su su içsem ah gafil avlanıyorum. Akşamı hafif atlatmaya çalışacağım, daha dikkatli olursak bu kaçamaklar vız gelir tirs gider
Kesinlikle inşallahAynen öyle hallederiz Allah in izniyle. Yedik içtik bitti artık salmak yok
Canim benim tartı bi 70.2 bi 70 .6 gösteriyor 70.6 yı baz alıyorum
Canım hiç bırakır mıyım beraber girelim su 60 lara nasılmış bı bakalım 70 kere veda etmeyi bende çok istiyorum uzun zamandır 70 lerdeyim
Aynıyım canım ya bu regl bi bitsin de inşallah daha çabuk veririm kiloyirmibesekim canm nasılsın, tartıldın mi bugun
İnşallah daha dikkat etmeye çalışıcam kendime söz verdim temmuza kadar 80 olsam keşke ama nerdeeKendini bırakma canım yarına daha da dikkatli olmaya calisirsinben bile bugün evdeyken kanadımı saliverdim birden çerez tarhana yemeye başladımbu tabi yine emzirme sonrası gelen açlık mi desem kıtlık mi desem halbuki iki saat öncesi çok güzel kahvaltimi yapmıştım . Bundan sonrasına odaklanalim
Veririz yeterki biz isteyelim canm. Ben inanıyorum yavaş yavaş da olsa gidecek emin ol. Biz isteyelim yeterki olacak. 80 olmasada bı 80 ler gelecek ama sonra sonra 70 ler gelecek sabırla olacakİnşallah daha dikkat etmeye çalışıcam kendime söz verdim temmuza kadar 80 olsam keşke ama nerdee
Kızlar aranıza yeni katıldım sabahları diyete girip geceleri bozuyorum her gün motivasyona ihtiyacım varAynen ben şimdi emzirirken yanıma su alıyorum.yoksa acayip tatlı isteği oluyor,aranmaya başlıyorum.birde gece aç yatmak çok önemli. Gün içinde yediklerimiz yakılıyor ama akşam 7 den sonra yersek veremeyiz kilo