Altın kizlar zayıflıyor

Bugünün menüsü
Kahvaltı 11 gibi

Haşlanmış yumurta,iki dilim ekmek, patates,patlıcan, biber 2 şer kızartma, domates salatalık, 11 yeşil zeytin, kk dan biraz fazla peynir

Ara 4 buçuk gibi , 2 kayısı,3 yenidünya ,3 mücver

Akşam 7 gibi
Bir tabak İzmir köfte yemeği, 2yk bulgur pilavı
2 litre su

277817647_5188150821248646_5527101969056446540_n.png

Hayırlı geceler hanımlar giremedim. Bugün benim doğum günümdü. Annemlerdeydim baya yoğun geçti. Yediklerimi yazmaya utanıyorum. Çok yedim doğum günümdü diye kendimi teselli ediyorum ama kesin artı görürüm.

Hayırlı geceler hanımlar giremedim. Bugün benim doğum günümdü. Annemlerdeydim baya yoğun geçti. Yediklerimi yazmaya utanıyorum. Çok yedim doğum günümdü diye kendimi teselli ediyorum ama kesin artı görürüm.
Hayırlı geceler canm .iyiki doğdun canm nice güzel yaşların olsun 😍 yarına dikkat edersin 😊

Günaydın kızlar
Size yazamıyorum şu sıralar biliyorsunuz ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bi de burda daha fazla hareket ediyorum bebe sayısı 1 den 3 e çıktı çünkü🤣
Tartı yokmuş o yüzden çok heyecanlıyım eve döner dönmez tartılmak istiyorum

Günaydın kızlar
Size yazamıyorum şu sıralar biliyorsunuz ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bi de burda daha fazla hareket ediyorum bebe sayısı 1 den 3 e çıktı çünkü🤣
Tartı yokmuş o yüzden çok heyecanlıyım eve döner dönmez tartılmak istiyorum
Günaydın canm merhaba, önemli değil 😊 dikkat etmene sevindim büyük başarı misafirlikte yapabilmen diye&te uyabilmen😍. Bol hareket bol eksi 👍 harika ❤️

Hepinizde eksilme var maşallah kızlar💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Bende de eksilme yok ama bugün geçen haftaki kilomu gördüm çok şükür bende eksilseydim yavaş yavaş 😔olacak ama ben 70 leri istemiyorum 😁

Ayyy kızlar bi süre giremedim yazamadım cumartesi piknik falan yaptık biraz yedim bu sabah da kayınvalideme geldim burda da az yemeye çalıştım peynir biber salatalık 1 tane de simit yedim evdeyken herşey güzel gidiyor da dışarı çıkınca biraz yeniyo yaa offf ama bu hafta inşallah düşücem 92 yi görmüştüm ne güzel bugün yine 94 çıktımmmm 😰😰😰😰

Ayyy kızlar bi süre giremedim yazamadım cumartesi piknik falan yaptık biraz yedim bu sabah da kayınvalideme geldim burda da az yemeye çalıştım peynir biber salatalık 1 tane de simit yedim evdeyken herşey güzel gidiyor da dışarı çıkınca biraz yeniyo yaa offf ama bu hafta inşallah düşücem 92 yi görmüştüm ne güzel bugün yine 94 çıktımmmm 😰😰😰😰
Kendini bırakma canım yarına daha da dikkatli olmaya calisirsin😊ben bile bugün evdeyken kanadımı saliverdim birden çerez tarhana yemeye başladım🤦bu tabi yine emzirme sonrası gelen açlık mi desem kıtlık mi desem halbuki iki saat öncesi çok güzel kahvaltimi yapmıştım 😔. Bundan sonrasına odaklanalim

Aynen canlar kendimizi salmiyoruz. Suyumuz şişeyle her daim yanımızda olsun. Birşey yemek istedikçe su içiyoruz. Duygusal açlık bizimki aslında karnımız tok ama alışkanlık işte.
Bugün de kızımın doğum günü. Akşam misafirlerim gelecek.isim çok kızlar yine yazmaya çalışırım. Sabah yumurta, peynir 1 dilim ekmek. Küçük bir börek yedim. Akşama kadar bişey yemeyecegim. Acikirsam süt icerim.

Aynen canlar kendimizi salmiyoruz. Suyumuz şişeyle her daim yanımızda olsun. Birşey yemek istedikçe su içiyoruz. Duygusal açlık bizimki aslında karnımız tok ama alışkanlık işte.
Bugün de kızımın doğum günü. Akşam misafirlerim gelecek.isim çok kızlar yine yazmaya çalışırım. Sabah yumurta, peynir 1 dilim ekmek. Küçük bir börek yedim. Akşama kadar bişey yemeyecegim. Acikirsam süt icerim.
Ben asirada yiyemiyorum yiyorum ama bişey anlamiyorum. Yedikten sonra bir ağrı oluyor midemde , birkacgundur daha geçmedi. Noramal icebiliyorum suyumu.😔
Kızınin doğum günü kutlu olsun canm 😊 kolay gelsin sana

tomrs tomrs Rakibecim ben geldimmm 😊 kızlar sınıf anneliği yapıyorum bu ara yoğunuz piknik etkinlik vs fazla giremiyorum.pazartesi kilo bildirimi yapacağız değil mi?🌹

Kizlar dünkü menüm coştu yazmasam mi acaba 🤦
Hatırladığım kadarıyla yazayım
Kahvaltı
Sucuklu yumurta, iki dilim ekmek, 13 zeytin karışık , salatalık domates, havuç yoğurtlamasi, 4 kızartma

Öğle sonu
Bolca cigfistik, bir porsiyon cips tarhana, 2 ceviz,

4 gibi
İki dilim karpuz,5 erik,3 yenidünya,

Akşam 8 gibi çok geç oldu yemek 😔
Sebzeli etli yemek bir tabak,3yk bulgur pilavı, bir bardak ayran
Suyim 1 buçuk litre, midem agridigi için suyu çok icemedim.

X