- 21 Şubat 2013
- 8.636
- 18.390
Kız bende at gibi yulaflı besleniyorum bugünde yedimBende kaçamak yaptım 400 gr artıyı görünce bir kaç gün yulafla beslendim at gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bende at gibi yulaflı besleniyorum bugünde yedimBende kaçamak yaptım 400 gr artıyı görünce bir kaç gün yulafla beslendim at gibi
Benimde mide de bı tuhaflık var anlamadım yedikten sonra şişkinlik ve ağrı oluyorBenim şişkinliğim var kızlar ya kahvaltıya 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir biraz da patates kızartması yedim sabah erken çıktım evden anneme geldim tartılmayı unuttum ama en son 94 olmuştum
Harikasın canm tebrikler
Nasıl bir işkence ama dimiKız bende at gibi yulaflı besleniyorum bugünde yedim
Teşekkürler canımHarikasın canm tebrikler
Hiç sorma ben yumurta li omletini yapıyorum ama yoğurtla çok kötü tüketmesiNasıl bir işkence ama dimi
Olsun verirsin sonradan alınan daha çabuk veriliyor.Telafiyle giderBende sabah tartilmistim ekleyeyim
Geçen hafta 70,3
Bu hafta 70,6
+300 çıktım
Haftaya hedef
69,5
İnşallah canmOlsun verirsin sonradan alınan daha çabuk veriliyor.Telafiyle gider
Canm yarın sabah erken saatlerde tartil yarın ekleyelim seni olur muBenim şişkinliğim var kızlar ya kahvaltıya 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir biraz da patates kızartması yedim sabah erken çıktım evden anneme geldim tartılmayı unuttum ama en son 94 olmuştum
Olsun azar azar gidecek inşallah kilolar canmSabah erken tartıldım kızlar. Ancak yazabiliyorum. İnşallah pazartesi 85 lere düşeceğim.
Beybisi senle aynıyızGeçen hafta=71.4
Bu hafta=70.6
Hedef kilo=60