Altın kizlar zayıflıyor

Doktor senin çocuğun olur oluruna bırak dedi bu beni rahatlattı ama önce sağlık için kilo vermek 😊😊
Canım benim en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin 💙🤲😘💕
Zayıflamak hem bedenen hem ruhen iyi geliyor insana. İnşallah zayiflayip bebeğini kucağına alırsın. İki dileğinde olmuş olur. Amiin

Canım benim en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin 💙🤲😘💕
Zayıflamak hem bedenen hem ruhen iyi geliyor insana. İnşallah zayiflayip bebeğini kucağına alırsın. İki dileğinde olmuş olur. Amiin
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🥰🥰

Hayırlı geceler hanımlar.
Ben saat 5 gibi bir çiğköfte dürüm, 3 kaşık mantı yedim. Akşam yemeği yemedim. Yeşil çay vs içtim. 3 litre su
Spor yapamadim bugün halsizlik var. Birşeyler yemeden uykuya geçiş yapıyorum inşallah

Kızlar öğleden sonra oturma vardı valla tatlı yedim birazda poğaça ama akşam yemeği yemedim dengelemeye çalışıyorum inşallah almamısımdır 🙄😂
Oturma varmış ona bişey diyemiyorum sadece o an dikkat etmek lazım tadımlık yiyebilmek. Bende de çok oluyor malesef komşularla oturmak birşeyler yemek, hep de cıslı yiyecekler oluyor 🙈aferin akşama dengelemissin😍

Oturma varmış ona bişey diyemiyorum sadece o an dikkat etmek lazım tadımlık yiyebilmek. Bende de çok oluyor malesef komşularla oturmak birşeyler yemek, hep de cıslı yiyecekler oluyor 🙈aferin akşama dengelemissin😍
Allah'tan 4 gibi yedim ama insanın canı çekiy napalım 😃 gece yatmadan evvel pul biber limon yoğurt kürü yaptım yedim yağları eritiyomuş sözde bakalım ,😃

Ben de menümü ekleyeyim
Sabah
Sucuklu yumurta az yapmaya çalıştım
Bol salata ve yeşil lik
7 tuzsuz siyah zeytin

Arada 4 yenidünya

Akşam yemeği 5 gibi

4 kuru dolma
Yeşillik, koca kase cacık

Yemeğin ardına kahve, Bitter çikolata bir kare , bir hurma
Akşam 7
tarhana firigi , 3 ceviz yemesem iyiydi fazla geldi 🙈
Suyim 2 bucuk litre

Ben de menümü ekleyeyim
Sabah
Sucuklu yumurta az yapmaya çalıştım
Bol salata ve yeşil lik
7 tuzsuz siyah zeytin

Arada 4 yenidünya

Akşam yemeği 5 gibi

4 kuru dolma
Yeşillik, koca kase cacık

Yemeğin ardına kahve, Bitter çikolata bir kare , bir hurma
Akşam 7
tarhana firigi , 3 ceviz yemesem iyiydi fazla geldi 🙈
Afiyet olsun canım olsun okadar 😃😃

Günaydın kızlar ben güne erken başladım yürüyüşümü yaptım 🥰🥰

Eklentiler

• IMG20220512084135.jpg
    IMG20220512084135.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 27
Selam hanımlar 😘
Vişneli kek süpersin baya yürüyüş yapmışsın.
Sabah 1 porsiyon menemen
3 zeytin
1 yk labne
2 dilim ekmek yedim.

KV gittim ablam gelmiş simit vs yediler.agzima sürmedim.sadece küçük bir patatesli börek yedim.

Ara öğün 1 bardak süt içtim. Nasıl oldu bilmiyorum ama iştahım yok hiç birşey yemek istemiyorum. Bu da hoşuma gidiyor 💃💃
Su içmeyi unutmayın yağlar su içmeden yanmaz güzel kızlar. Spor yapamadim yine ama gece yapmayı düşünüyorum. Herkesi uyuyup Leslie yaparım inşallah

X