Altın kizlar zayıflıyor

Selam hanımlar 😘
Vişneli kek süpersin baya yürüyüş yapmışsın.
Sabah 1 porsiyon menemen
3 zeytin
1 yk labne
2 dilim ekmek yedim.

KV gittim ablam gelmiş simit vs yediler.agzima sürmedim.sadece küçük bir patatesli börek yedim.

Ara öğün 1 bardak süt içtim. Nasıl oldu bilmiyorum ama iştahım yok hiç birşey yemek istemiyorum. Bu da hoşuma gidiyor 💃💃
Su içmeyi unutmayın yağlar su içmeden yanmaz güzel kızlar. Spor yapamadim yine ama gece yapmayı düşünüyorum. Herkesi uyuyup Leslie yaparım inşallah
Bende görümcemde kahvaltı vardı bugün az yemeye çalıştım inşallah az yemişimdir ama arada kendimizi ödüllendirelim yavvvv midemizi şaşırtalım 😃😃😃

Selam hanımlar 😘
Vişneli kek süpersin baya yürüyüş yapmışsın.
Sabah 1 porsiyon menemen
3 zeytin
1 yk labne
2 dilim ekmek yedim.

KV gittim ablam gelmiş simit vs yediler.agzima sürmedim.sadece küçük bir patatesli börek yedim.

Ara öğün 1 bardak süt içtim. Nasıl oldu bilmiyorum ama iştahım yok hiç birşey yemek istemiyorum. Bu da hoşuma gidiyor 💃💃
Su içmeyi unutmayın yağlar su içmeden yanmaz güzel kızlar. Spor yapamadim yine ama gece yapmayı düşünüyorum. Herkesi uyuyup Leslie yaparım inşallah
Harikasın beybisi💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Bugünün menüsü
Kahvaltı
Yulaflı omlet, 2 yeşil biber, 3 yeşil soğan, salatalık domates, 11 siyah zeytin az tuzlu

Ara , 3 kayısı, 3 yenidünya

Sade kahve, bir incir, bir ceviz çok az cips tarhana, çok az bitter çikolata

Akşam
3yk bulgur pilavı, 4 YK kavurma, bol salata, bir dilim ekmek
2 buçuk litre yi geçmiştir su❤️
Gün içinde oglusu dışarı çıkardım peşinde gezdim baya😍az çok adimladim😍

Bir günlük akşam kacamagi beni mahvetti kızlar dünde dikkat ettiğim halde eksilmemisim😭

Geçen hafta=71.4
Bu hafta=70.6
Hedef kilo=60

Eklentiler

• 20220513_090911.jpg
    20220513_090911.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 26
Benim şişkinliğim var kızlar ya kahvaltıya 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir biraz da patates kızartması yedim sabah erken çıktım evden anneme geldim tartılmayı unuttum ama en son 94 olmuştum 😔

X