- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canm çok geçmiş olsun.mideni usutmus olabilir sin. Dikkat et kendineSelam hanımlar
Kahvaltı çeyrek tost , 5 zeytin , çay
Ara kayısılı form Çay
Bugun hasta gibiyim.kendimi pek iyi hissetmiyorum.istahimda yok.bu iyi bişey tabi ki
A a aşk olsun hiç olyle düşünmeyiz herkes gelebilir. Öyle bir şartimiz yok olamaDa . Egerki istiyorsan rabbim sanada bebek versin anneliği doya doya yasaKızlar ben anne olmadım daha sıkıntı olmaz dimi illa anne mi olmak gerekiyor katılmak için yoksa çıkabilirim
Allah razı olsun canım 1.5 yıldır nasip olmadı daha kilo vermeyi planlıyorum artık bir süre düşünmüyorum bebiş kafamdan atmak istiyorumA a aşk olsun hiç olyle düşünmeyiz herkes gelebilir. Öyle bir şartimiz yok olamaDa . Egerki istiyorsan rabbim sanada bebek versin anneliği doya doya yasa
Amin en hayırlı zamanda inşallah canımRabbim isteyen herkese evlat versin
Olur inşallah vakti zamanı vardirAllah razı olsun canım 1.5 yıldır nasip olmadı daha kilo vermeyi planlıyorum artık bir süre düşünmüyorum bebiş kafamdan atmak istiyorum
Kesinlikle tavsiyem kafandan atman canım başıma geldi ordan biliyorum. Bende pcos var bizim de neredeyse 2 sene geçti isteyeli ama olmuyordu doktora gidiyorum pcos diyor en son dedim ki bu çocuk olmasına engel mi üniversite hastanesine gidiyordum sonuçları hocama danışcam dedi aradı birkaç gün sonra doktor kısırlık servisine görünün eşinizle dedi işyerindeydim tam ne olduğumu bilemedim. Eşimle görüştük hani Allah biliyo ya belki tüp bebek gerekir o zaman da durumumuz yok 1 seneye kadar bitcek kredilerimiz vardı dedik kredi bitene kadar bekleyelim öyle gidelim doktora olur da tüp bebek filan gerekir şuan karşılıcak durumumuz yok iyice psikolojimiz bozulur en azından kredi bitince kredi filan çekeriz artık diye düşündük. Öyle olunca erteledik ben olmuyo gözüyle bakıyodum hiç aklıma getirmiyodum bebek işini Ağustos ayıydı bir baktım hamileyim demekki stres dedikleri gbi etkiliyor canımAllah razı olsun canım 1.5 yıldır nasip olmadı daha kilo vermeyi planlıyorum artık bir süre düşünmüyorum bebiş kafamdan atmak istiyorum
Afiyet olsun canm sporunu geç saat yapabilirsen çok çok iyiBugünün menüsü kızlar
Sabah çeyrek ekmek tost
Akşamüstü 1 çorba kasesi şehriye çorbası ve yoğurt
Leslie için geceyi bekliyorum bebe uyanık yapamam o uyuyunca da eşime yemek hazırlıcam o işe gider 11 den sonra yaparım artık
Tamm canm istersen sabah tartil kilonu bildir. İyi gezmeler sana ailecek oh ne güzelYarın nasip olursa ailemle şehirdışına ablamı ziyarete gitcez 1 hafta kadar kalmayı planlıyoruz orda tartı var mı bilmiyorum yarın sabah telaştan unutmazsam evde tartılıp atarım size. Orda Leslie yapabilir miyim sanmıyorum toplam 3 bebe annem babam filan kalabalık olcaz bol bol yürüyüş yaparız ablamla size de yazarım kızlar
Ayyy ne güzel bir örnek verdin canım valla insan ister istemez takıyo hatta reglim gecikti resmen kafaya takmaktan artık bıraktım dedim düşünmüyorum olacağı varsa olur baktım bu sabah hasta olmuşum resmen stresten sökülemiyormuşum Rabbim hayırlı ömürler versin bebişine de inşallah,Kesinlikle tavsiyem kafandan atman canım başıma geldi ordan biliyorum. Bende pcos var bizim de neredeyse 2 sene geçti isteyeli ama olmuyordu doktora gidiyorum pcos diyor en son dedim ki bu çocuk olmasına engel mi üniversite hastanesine gidiyordum sonuçları hocama danışcam dedi aradı birkaç gün sonra doktor kısırlık servisine görünün eşinizle dedi işyerindeydim tam ne olduğumu bilemedim. Eşimle görüştük hani Allah biliyo ya belki tüp bebek gerekir o zaman da durumumuz yok 1 seneye kadar bitcek kredilerimiz vardı dedik kredi bitene kadar bekleyelim öyle gidelim doktora olur da tüp bebek filan gerekir şuan karşılıcak durumumuz yok iyice psikolojimiz bozulur en azından kredi bitince kredi filan çekeriz artık diye düşündük. Öyle olunca erteledik ben olmuyo gözüyle bakıyodum hiç aklıma getirmiyodum bebek işini Ağustos ayıydı bir baktım hamileyim demekki stres dedikleri gbi etkiliyor canım