Altın kizlar zayıflıyor

Selam kizlar akşam menümü yazayım kayınvalide deyiz , akşam dikkat ettim. Dondurma vardı yemeği reddettim ,bellimi kayinvalidem de zayiflamami istiyor, dikkat etmeliyim yoksa kilo alıyor başını gidiyor dedim. Haklısın dedi öyle öyle alınıyor dedi. Anladım ki kilo vermemi istiyor.
Menume geçeyim
Bolca salata,
4 YK bulgur pilavı
Bir buçuk kase cacık,
Avcumun içi kadar Üç parça katmer sıcak sıcak yedirdi 🙈yemesem iyiydi

5 adet yenidünya

Sahur menüm

İki dilim ekmek
Domates salatalık
Sahanda yumurta
10 yeşil zeytin
Bir parça katmer

Bugünkü menüm hiç olmadı kendi wvimde daha rahat diyet yemeği hazirlayabiliyormisum onu anladım
Afiyet olsun canım. Çok bişey yok ideal yemişsin olacak o kadar.

Bugün ne kadar dikkat etsemde az çok yendi malesef, bayramda da olur öyle şeyler 😊

Selam kizlar nasılsınız bugün eve geçtik ve çok yorgunum

Kizlar bugün artı değildim çok şükür yarına olmaz inşallah bakalım dikkat edeceğim.
Kahvaltı mi ekliyeyim

1 YK melemen
Yulafli omlet 1 yumurta
Roka ,sarımsak, yeşil soğan marul bolca
Bir dilim ekmek
Bir bayram çöreği küçük

Selam kızlar
Bayramdı ziyareti derken giremedim kusura bakmayın
Nasıl geçti bayramınız bizimki yorucu ve yoğundu dikkat ettim ama yediklerime.
Yarın sabah tartılcam inşallah eksi görürüm

Selam kızlar
Bayramdı ziyareti derken giremedim kusura bakmayın
Nasıl geçti bayramınız bizimki yorucu ve yoğundu dikkat ettim ama yediklerime.
Yarın sabah tartılcam inşallah eksi görürüm
Selam canım bizde aynıydı bende dikkat etmeye çalıştım ama arda kaçamaklar oldu. Yarına ve yarından sonrası bizim diyete devammm

Selam kızlar giremedim çok yoğun ve yorucu geçti bayram. Birde oğlum diş çıkarıyor. Gece uykusuz,gündüz uykusuz hiç giremedim buraya.telefonu elime alacak vaktim olmuyor. Yediklerime de pek fazla dikkat edemedim maalesef. Yarın sabah tartilacagim inşallah. Ona göre kaldığım yerden devam

Selam kızlar giremedim çok yoğun ve yorucu geçti bayram. Birde oğlum diş çıkarıyor. Gece uykusuz,gündüz uykusuz hiç giremedim buraya.telefonu elime alacak vaktim olmuyor. Yediklerime de pek fazla dikkat edemedim maalesef. Yarın sabah tartilacagim inşallah. Ona göre kaldığım yerden devam
Selam canm çok geçmiş olsun, oğlun kaç aylıkti 5 aylikmiydi yanlış hatırlamıyorsam, bizimki çıkardı çok şükür köpek dişleri baya zordu atlattık.
Yarın ve sonrasında dikkat edersin 😊

Yulaf ve yeşil cayima bugünden itibaren başladım kizlar

Bugün reglimin ilk günü ve bayram yorgunluğu da var. Kısa bir süre sonra spora başlayacağım

Sabah eklemistim
Sonrasında menüm
Öğle sonrası
Bir kupa yeşil çay,
Sekersiz türk kahvesi
Bayram çöreği küçük
Bitter çikolata bir kare

Akşam yemeği
4 YK bulgur pilavı
Bir tabak bezelye
Bolca yeşillik
Bir avuç fındık
2 litre ye yakın su

Selam canm çok geçmiş olsun, oğlun kaç aylıkti 5 aylikmiydi yanlış hatırlamıyorsam, bizimki çıkardı çok şükür köpek dişleri baya zordu atlattık.
Yarın ve sonrasında dikkat edersin 😊
5 buçuk aylık.. benimkiler erkenden başlar diş çıkarmaya. İnşallah bizdr hayırlısıyla atlatırız. ❤️

Geçen hafta kilom 69,8
Bugün kilom 70,3
Hedefim 69,5 bu hafta 👎

Eklentiler

• IMG_20220506_085559904.jpg
    IMG_20220506_085559904.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 32
IMG_20220506_110559.jpg
. Günaydın kızlar resim eklenmiştir umarım ilk defa deniyorum
Geçen hafta başladığımda 78 dim bu sabah 77.1 geldim.

X