Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok anlamam ama oran olarak dusuk iyi gibi duruyor ,Ben de tanita ile ölçüm yaptırdım %37 çıktı yağ oranım…
Günaydın canımGünaydın
Oo çok iyi süpersin canım maşallahAksam misafirim gelecekti yine bende evimi topladim,evin yakininda okula gittik bir saate yakin basketbol ve yürüyüş yaptik,
Şimdi ben de kahve içip spor yapacağımBugunku sabah icecegimi farkli yaptim,
iliksu ,kahve ve limon suyu
Ay inşallah canımBenim tarhana firigim kalkti ya balkonumdan bu hafta eksilirim diye düşünüyorum
Yok maalesef..Cok anlamam ama oran olarak dusuk iyi gibi duruyor ,
O cok guzel aslinda bende bol protein li beslenmeye calisiyorum, bazen sebze turune agirlik veriyorum, benimde bazen midemde siskinlik olabiliyor,tam benlik diyetmisMinimum karbonhidrat, bol protein ve yağ ile kuzum. Guliten ve karbonhidrat, süt alerjilerinden karnı bağırsağı şişenler için çok güzel
Teşekkürler canımOo çok iyi süpersin canım maşallah
Ben de dün akiam Leslie yaptım çok zorlandım ama
Coo güzel canm yaotiktan sonra bekliyorum mutlaka bikdirim yap, bizde istaha gelelimŞimdi ben de kahve içip spor yapacağım
Sonra kahvaltı
Hallolur canm, protein agirlikli beslenirsem birde bol sporla kaslarimoz guclenecektr, yag orani azalacaktr,benim kac acaba ,aslinda benim dartim da yag orani ölçüyor bakayim bendeYok maalesef..
%18-26 arası normal benimki baya yüksek
65 i görmüşsün ben de 68,9 ciktimBu sabah 65.9 çıktım
Olur olur yeterki duzenli sekilde soorunu yap, egerki vaktin varsa Leslie nin ustunde spor da yapabilirsin bölgesel, benim bel bolgesinde biraz toplanma var ve sikilasmasi lazim15 gündür Leslie yapıyorum bugün 16. Gün
Ve adet öncesi haftadayım
Beslenmeme de biraz dikkat edebilsem çok iyi olacaktı
Lesli 16. Gün yapıldııCoo güzel canm yaotiktan sonra bekliyorum mutlaka bikdirim yap, bizde istaha gelelim
Bence de bak canım azaltmamız laızmHallolur canm, protein agirlikli beslenirsem birde bol sporla kaslarimoz guclenecektr, yag orani azalacaktr,benim kac acaba ,aslinda benim dartim da yag orani ölçüyor bakayim bende
Ayy çok güzel tebriklerrrr65 i görmüşsün ben de 68,9 ciktim
Çok haklısın canım ama gücüm kalmıyor o yüzden öncelikli hedefim 30 günü tamamlamak sonra eklemeyi düşünüyorumOlur olur yeterki duzenli sekilde soorunu yap, egerki vaktin varsa Leslie nin ustunde spor da yapabilirsin bölgesel, benim bel bolgesinde biraz toplanma var ve sikilasmasi lazim