Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de iştahım kesik ya canım bişey istemiyo ama midem bulanıyorAksam da hic canm istemedi. İstahim kesiildi bir ,an
Hasta falan mısın canımBenim de iştahım kesik ya canım bişey istemiyo ama midem bulanıyor
Bilmiyorum ki bikaç gündür bulanıyo diyetten diye düşündüm ama belli olmaz halsizlik varHasta falan mısın canım
Olabilir canım dikkatli olBilmiyorum ki bikaç gündür bulanıyo diyetten diye düşündüm ama belli olmaz halsizlik var
Cok iyi gidiyorsun canm muhteşemSelam canım
Ben de sporumu yaptım
Yanlışlıkla olduHasta falan mısın canım
Diyetten olabilir,ne zamndr diyettesin ,Bilmiyorum ki bikaç gündür bulanıyo diyetten diye düşündüm ama belli olmaz halsizlik var
Bir haftaya yakın canım. Bitki çayı içiyorum. Evet ketojenik yapıyorum başladığımdan beri hiç bozmadım şükür. Su da bol bol içiyorum. Öksürük için antibiyotik kullanıyorum o da yapıyor olabilir belki diye düşündümDiyetten olabilir,ne zamndr diyettesin ,
Bitki cayi yapiyor olabilir ara ver bakimBir haftaya yakın canım. Bitki çayı içiyorum. Evet ketojenik yapıyorum başladığımdan beri hiç bozmadım şükür. Su da bol bol içiyorum. Öksürük için antibiyotik kullanıyorum o da yapıyor olabilir belki diye düşündüm
Günaydııın 59,90 direnç kiloma indim şükürBitki cayi yapiyor olabilir ara ver bakim
Cok güzel harika canmGünaydııın 59,90 direnç kiloma indim şükür