- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Canım nerde kaç şiddetinde iyi misinizAllah'ım korusun deprem oldu yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nerde kaç şiddetinde iyi misinizAllah'ım korusun deprem oldu yine
4,9 Maraş üstü iyiyiz cok şükür bi kere cok korktum panik oluyorumCanım nerde kaç şiddetinde iyi misiniz
Kuzum bugün 60,35 çıktımO cok guzel aslinda bende bol protein li beslenmeye calisiyorum, bazen sebze turune agirlik veriyorum, benimde bazen midemde siskinlik olabiliyor,tam benlik diyetmis
Çok geçmiş olsun canım4,9 Maraş üstü iyiyiz cok şükür bi kere cok korktum panik oluyorum
Tamm canm ekliyeyimKuzum bugün 60,35 çıktım
Günaydın canımmm, 60,15 çıktım. -200 . Gece canımız turşu çekti turşu yedik ondan ödem de qldım muhtemelen amaGünaydın
Evet tursu cok güzel odem yapıyor malesef olsun iyidir ama sağlıklidir,Günaydın canımmm, 60,15 çıktım. -200 . Gece canımız turşu çekti turşu yedik ondan ödem de qldım muhtemelen ama
Ödem atınca bgn dahaa iyi olur inşEvet tursu cok güzel odem yapıyor malesef olsun iyidir ama sağlıklidir,
Ay inşallahÖdem atınca bgn dahaa iyi olur inş
Harikasin canm cok iyi gidiyorsun benceGünaydın kızlarr ben de bugün 65.2 çıktım yaşasın
Hedefim 25inde 63.9 görmekti ama hem adet öncesi hem yemeklere hiç dikkat edemedim yarına artı bile olabilirim
Dün sporumu yaptım ama bugün çook yorgunum inşallah yapabilirim