- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Gem de doğalBundan sonra kabag yemegine agirlik verecegim annem canm benim kabak gondermis bahcesinden onu tuketurim benden baska kimse yem3z evde maalesef,
Süper
Benim de kabqğım var
Canım balık istiyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gem de doğalBundan sonra kabag yemegine agirlik verecegim annem canm benim kabak gondermis bahcesinden onu tuketurim benden baska kimse yem3z evde maalesef,
Başladın mıııYesil cayimida yarindan itibaren baslarim
Spor mutluluk resmen ya çok sevindim canımVuuuu super bugun kendimi cok iyi hissediyorum sporuma vakit ayirabildim ve yaptim oh cok şükür
Yemek olarak kötü ama sporum yapıldııııteletubbies rakibem nasilsin nasil geçti günün spor yapabildin mi
Cok teşekkür ederim canm kolumu zorlanmadan yaptim ama ah o agri gizleniyor kolumun icine sanki biraz zorlayinca aciga çıkıyorNasıl oldun canım
Evet acimsi tad var ben biraz limon ekliyorum ama aliskinimÇünkü tadı azıcık hatırlanmak istenmeyecek gibi
Ben de dün içecektim unuttum
Evet yaptim cok şükür dun yirgundum disari cikmistik ailecek gec geldik derken askiya aldim bugun inşallah yapacagimHeyt beee sporlar mo yapıldıı
Ben ee yaptımmmm
Evet bugunde ictim ac karna içiyorum birbardak yarim lomin yda tum ucgundur yapıyorumSabahları mııı
Olcum hic aklima gelmedi yazayimMaşallah yaaa karın vs bölgesel bana zor geliyor 1 saat de çoo iyiii
Ölçülerini de alsaydın canım sıkılaşmak da motive ediyor
Evet basladimBaşladın mııı
KesinlikleSpor mutluluk resmen ya çok sevindim canım
Olsun bugün dikkat edersinYemek olarak kötü ama sporum yapıldıııı
Canım bi fizik tedavi randevusu al benceCok teşekkür ederim canm kolumu zorlanmadan yaptim ama ah o agri gizleniyor kolumun icine sanki biraz zorlayinca aciga çıkıyor
Süper ben unuttum içmeye içmeye tadınıEvet acimsi tad var ben biraz limon ekliyorum ama aliskinim
Bugün ben de arkadaşımla buluşacağım ama yapacağım inşallahEvet yaptim cok şükür dun yirgundum disari cikmistik ailecek gec geldik derken askiya aldim bugun inşallah yapacagim
YaşasınnnnEvet basladim
Canım bir de sporla sıkılaşıyor ya insan iyi olur incelme görmekOlcum hic aklima gelmedi yazayim
Ama adet oldun o yüzden canını sıkmaBugun eksilmedim ama ya ayni kilolardayim
Bu hafta adetliksin ve yeni spora başladınGecen hafta 69,1 bugün 69,2