Altın kizlar zayıflıyor

Selam arkadaşim nasilsin, bugün hersey yolundydi kahve ve cay saati yaptik komsularla tarhana fistik yedik valla

Selam canım iyiyim şükür sen nasılsın? Benimde fena değildi az yedim. İştah fena açık ama kendimi tutmaya çalışıyorum

Selam canım. Nasılsın nasıl geçti hafta sonu
Biz bağ evine gittik
Açık hava çok iyi geldi. Kışlık biber patlıcan vs kuruttum. Diyete de eh işte biraz dikkat ettim
. Ne yaptın adet oldun mu ayy yoksa bebiş mi geliyor. Ben cesaret edemedim 4. Ye aman yeter 3 tane diyorum. Valla ömrümü verdim çocuklara Allah ömür sağlık versin ama çok zor çocuk büyütmek

A selam günaydın canm,cok iyi yapmışsın,bende seviyorum koy havasini, dikkat ettim ama şişkinlik var,hasta olmadim bugün regl günüm olacak gibiyim belimde de agri var, bemikilerde öyle ömrümü yiyor tatilde daha da zor oluyor 3visi bitmiyor, coo zor biliyorum bile bile istiyorum kendimi de anlamıyorum

O zaman hakkında hayırlısı olsun canım.
Bugün uyanınca iki bardak su içtim. Şimdi kahvaltı öncesi türk kahvesi içeceğim. 3 gün kabak detoksuna başlıyorum bugün
Akşam yemeği olarak kabak soteleyip yogurtla yiyeceğim. Aşırı ödem var. Atarım inşallah öyle

Hayırlısı,bende kahvaltı cocuklarla yaprim, yeşil fasulye kavurmasi vardi onu yedim bir tabak benden baska yiyen yok, patatesli kıyma yedim 2y kadar kucuk parca ekmek, gun icinde dikkat ederim aksami hafif yerim
Gabak cok etkili faydasini gorursun canm

Dün regl oldum rahatladım,gebelik yok net artik, ama bu sefer bambaska geldim aklima basima aldim zayiflicam karar verdim, dunku menum guzel gecti dedigim gibi yaptim alsam hafif gecti, gun icinde atistirmalik yapmadim tarhana ve fustik yenmedi

Kahvaltım
Bur yas incir, yarim domates koyden, bir tane Kelek yedim iyi doyurdu,5 yesil zeytin tuzsuz
Bir lokma ekmek, kucuk kase bamya yemegi

Sadece bir öğün yiyerek zayifladi o da sadece aksam ye.egi cok kacamak yapmadan cok güzel verdi ya ah ben ah ah

Günaydın canım. Afiyet olsun menüler güzel. Bende sabah 1 yumurta 2 dilim tam buğday zeytin domates biraz tereyağ ve bal da yedim ama az yedim. Birazdan türk kahvesi içeceğim. Dün guzeldi benimde inşallah eksi olurum haftaya tatile gideceğim az versem iyi olacak

Evet iyi gidiyoruz, bugun komsularim gelmisti kahveye bir incir ve iki tane tarhana yedim cok atustirmadim, cerez cikarmadim biliyorum ki yiyecegim aksamada hafif yemek gececek inşallah, verecez canm bu kilolari bu kadar sabrettik ,savastik birazcik daha disimizi sikarsak olacak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…