A selam bende iyiyim cok şükür, bende dikkat etmeyw çalışıyorumSelam canım iyiyim şükür sen nasılsın? Benimde fena değildi az yedim. İştah fena açık ama kendimi tutmaya çalışıyorum
Aleyküm selam canm, olabilir benimde yakin 3 gun var benim gebelikde olabilir aryik hayurlisiSelam canım ben aynıyım ya 79. Adet donemindeyim ondan belki de eksi cikmadim. Ödem var baya
A selam günaydın canm,cok iyi yapmışsın,bende seviyorum koy havasini, dikkat ettim ama şişkinlik var,hasta olmadim bugün regl günüm olacak gibiyim belimde de agri var, bemikilerde öyle ömrümü yiyor tatilde daha da zor oluyorSelam canım. Nasılsın nasıl geçti hafta sonu
Biz bağ evine gittik
Açık hava çok iyi geldi. Kışlık biber patlıcan vs kuruttum. Diyete de eh işte biraz dikkat ettim
. Ne yaptın adet oldun mu ayy yoksa bebiş mi geliyor. Ben cesaret edemedim 4. Ye aman yeter 3 tane diyorum. Valla ömrümü verdim çocuklara Allah ömür sağlık versin ama çok zor çocuk büyütmek
O zaman hakkında hayırlısı olsun canım.A selam günaydın canm,cok iyi yapmışsın,bende seviyorum koy havasini, dikkat ettim ama şişkinlik var,hasta olmadim bugün regl günüm olacak gibiyim belimde de agri var, bemikilerde öyle ömrümü yiyor tatilde daha da zor oluyor3visi bitmiyor, coo zor biliyorum bile bile istiyorum kendimi de anlamıyorum
Hayırlısı,bende kahvaltı cocuklarla yaprim, yeşil fasulye kavurmasi vardi onu yedim bir tabak benden baska yiyen yok, patatesli kıyma yedim 2y kadar kucuk parca ekmek, gun icinde dikkat ederim aksami hafif yerimO zaman hakkında hayırlısı olsun canım.
Bugün uyanınca iki bardak su içtim. Şimdi kahvaltı öncesi türk kahvesi içeceğim. 3 gün kabak detoksuna başlıyorum bugün
Akşam yemeği olarak kabak soteleyip yogurtla yiyeceğim. Aşırı ödem var. Atarım inşallah öyle
Evet iyi gidiyoruz, bugun komsularim gelmisti kahveye bir incir ve iki tane tarhana yedim cok atustirmadim, cerez cikarmadim biliyorum ki yiyecegim aksamada hafif yemek gececek inşallah, verecez canm bu kilolari bu kadar sabrettik ,savastik birazcik daha disimizi sikarsak olacak inanıyorumGünaydın canım. Afiyet olsun menüler güzel. Bende sabah 1 yumurta 2 dilim tam buğday zeytin domates biraz tereyağ ve bal da yedim ama az yedim. Birazdan türk kahvesi içeceğim. Dün guzeldi benimde inşallah eksi olurum haftaya tatile gideceğim az versem iyi olacak