- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasınSurekli deprem oluyor ufaktan ufaktan Allah'ım sen koru
Cok güzel cok iyi canm ,bemde dikkat ettim, akşam yemeğinde bol salata be ayranBugün ikindi misafirler geldi çat kapı. Kek ve kısır yaptım. Bir tabak kısır bir dilim kek yedim. Akşam yemeği yemedim. Bol su içiyorum yatmadan da yeşil çay içeceğim inşallah
Günaydın canım. İnşallah güzel, sağlıklı bir gün olsunBugün de her yolunda gider inşallah
Aleyküm selam canımSelam canm nasılsın gunun nasil gevti diyet nasil gidiyor
Günaydın canm, arada kacamak olur canm fazla olmasin ama haftada bir iki geçirmemeye dikkat et, bende daha dikkatliyim iyi gidiyorumimsalh gidecek fazla kilolarAleyküm selam canım
Bağ bahçe uğraştım baya yorgunum diyette akşama kadar iyiydim akşam malesef hamburger yedim. Kızartma yedim. Neyse yarın devam bakalım. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Günaydın hoşgeldin bize katilabilirsin ,pes etmeden devam edecegiz azar azar veriyoruz,bazen durakliyoruz bazen aliyoruz yinede inancımızı kaybetmedik, hergun bizim icin bir başlangıç canmGünaydın herkese. Benimde diyete ihtiyacım var ama yapamıyorum. Nasıl başaracağım yardım edin.
tamam katılırım tabikiGünaydın hoşgeldin bize katilabilirsin ,pes etmeden devam edecegiz azar azar veriyoruz,bazen durakliyoruz bazen aliyoruz yinede inancımızı kaybetmedik, hergun bizim icin bir başlangıç canm
Tekrar dan hoşgeldintamam katılırım tabiki
Hoşbulduk canım teşekkür ederimTekrar dan hoşgeldin
Canm benim hedefde belirt olur mu78 kiloyum yaşım 35