Maşallah pek güzelmiş..bizim de var kusumuz. 3 çocuk az gibi bir de kuş pisletiyor ama olsun ben çok seviyorumEki Görüntüle 3283356 bizim evin elemani
Saglik olsun dosek minder yuzleri derken buhunu oyle bitirdim battaniye de var tabiki yeni yikiyorum, evet saglik olsun ,canlari sagolsun cucukllerimiz8nBenim evin işi de bitmiyor ya.ben topluyorum temizliyorum. çocuklar arkamdan dağıtıyorsağlık olsun da ne yapalım canım
Benimkiler cok seviyor aynenMaşallah pek güzelmiş..bizim de var kusumuz. 3 çocuk az gibi bir de kuş pisletiyor ama olsun ben çok seviyorum
Afiyet olsun canım..bende akşam yemeği sulu köfte yedim bir tabak. 1 dilim tb ekmek .1 bardak ayran. Artık oruca başladık sabah 11 e kadar yemek yokYemekten once koca bir dilim karpuz yendi
Afiyet olsun canm aynenAfiyet olsun canım..bende akşam yemeği sulu köfte yedim bir tabak. 1 dilim tb ekmek .1 bardak ayran. Artık oruca başladık sabah 11 e kadar yemek yok
Neyse olsun bakalım canım arada oluyor illa ki. Benimde oğlan hastalandı. Hastane serum iğne vs derken diyet yalan oldu. Bisküvi vs yedim hep. Neyse sağlık olsun da önemli değilSelamlar günüm cok güzel di, taki komsularla aksam park eglencesine gidene kadar, abr4mamak zartiyla y3dim ,yememeye calistim ama olmadi, bugunluk de böyle olsun ,yarin cezami cekeyim
Selam canm col geçmiş olsunNeyse olsun bakalım canım arada oluyor illa ki. Benimde oğlan hastalandı. Hastane serum iğne vs derken diyet yalan oldu. Bisküvi vs yedim hep. Neyse sağlık olsun da önemli değil