Altın kizlar zayıflıyor

Benim evin işi de bitmiyor ya.ben topluyorum temizliyorum. çocuklar arkamdan dağıtıyor sağlık olsun da ne yapalım canım

Benim evin işi de bitmiyor ya.ben topluyorum temizliyorum. çocuklar arkamdan dağıtıyor sağlık olsun da ne yapalım canım
Saglik olsun dosek minder yuzleri derken buhunu oyle bitirdim battaniye de var tabiki yeni yikiyorum, evet saglik olsun ,canlari sagolsun cucukllerimiz8n

Aksam yemegim ,
Bir tabak etli yeşil fasulye,2 yk bulgur pilavı, bir kase cacik, birkac yesil biber

Selamlar günüm cok güzel di, taki komsularla aksam park eglencesine gidene kadar, abr4mamak zartiyla y3dim ,yememeye calistim ama olmadi, bugunluk de böyle olsun ,yarin cezami cekeyim

Selamlar günüm cok güzel di, taki komsularla aksam park eglencesine gidene kadar, abr4mamak zartiyla y3dim ,yememeye calistim ama olmadi, bugunluk de böyle olsun ,yarin cezami cekeyim
Neyse olsun bakalım canım arada oluyor illa ki. Benimde oğlan hastalandı. Hastane serum iğne vs derken diyet yalan oldu. Bisküvi vs yedim hep. Neyse sağlık olsun da önemli değil

Nasil oldu oglun, benim de yogunluk oldu misafir geldi gitti kacgundur baya yogundum , bugunde misafir almistim, yarin da memlekete gidiyoruz kayinvalideye

Kahvaltı da dikkat ettim, kızartma dan az y3dim çeyrek ekmek , domates salatalık bol yedim, kiyma kavurma 3yk yakin,
2 erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…