Altın kizlar zayıflıyor

Selam canım oğlan fena değil baya kötü hastalandı gecem gündüzüm karıştı. Şükür bakalım. Bende dikkat ediyorum. Tartilmadim bakalım pazartesi tartilacagim.koy havası çok iyi olur ya mis gibi çok severim

Bugünkü yediklerim, su kabagi yemegi bir tabak, bol salatalik,cok az kızartma patates, bir bardak ayran,bir küçük erik

Pes etmeyelim canm, fazla yedigini düşündüğün zaman yemegi birak, bulgur prunc pilavinda kasik say1

Benim bir eltim var benden küçük diyeyim, boy da var ama yediklerine o kadar dikkatli ki, fazlasini yemiyor,dogum yapticok da kilo almadi ona bile aldim verecegim diyordu, yemiyor gerçekten cok az kasik sayıyor diyebilirim

Bende dikkat etmeye çalışıyorum ama istahliyim anlamıyorum sevdigim yiyeceklerden yerim cok az kisitlarim

Bu pazar koyumden döndüm, bütün ganimetleritopladim geldim, konserve yaptim, bugunde yesilfasulye ve patlican ugrasacagim

Domates cok güzel ama yillarin tohumu ,gecen yilda ayırmıştım bu yilda ayirdim,ne olur ne olmaz diye bulunsun istedim, ama tuzlayip tuzlayip yiyeceksin

Kolay gelsin canım oh kış hazırlıkları başlamış sende. Bende cuma günü pazara gideceğim. Buzluğa bişeyler atmam lazım.

İşte yemezsen zayıf oluyorsun ya. Benimde kız kardeşim öyle boyu benimle 1.70 falan 55 kilo doğumdan sonra hemen verdi.benim gibi iştahlı değil az az yiyor. Ben maşallah sürüsüne bereket.iyi yerim oturunca 🤣🤣 aslında çok kilolu değilim bende. Boy olunca kilom da eşit dağılıyor ama balık etliden normale geçsem yetecek ya. Bakalım bugün inşallah aç yatacam akşam.

İşte yemezsen zayıf oluyorsun ya. Benimde kız kardeşim öyle boyu benimle 1.70 falan 55 kilo doğumdan sonra hemen verdi.benim gibi iştahlı değil az az yiyor. Ben maşallah¹ sürüsüne bereket.iyi yerim oturunca 🤣🤣 aslında çok kilolu değilim bende. Boy olunca kilom da eşit dağılıyor ama balık etliden normale geçsem yetecek ya. Bakalım bugün inşallah aç yatacam akşam.
Evet yeme zayıflıyorsun, bende a kalorili beslenmistim eksilmisim ha ha cidden bayada yemiştim, et gabagindan yemek kahvaltı da tukettim, erik salatalik, domates bolca tukettim, yimede devam dikkat etmeye oes etmek yok canm ,

Evet yeme zayıflıyorsun, bende a kalorili beslenmistim eksilmisim ha ha cidden bayada yemiştim, et gabagindan yemek kahvaltı da tukettim, erik salatalik, domates bolca tukettim, yimede devam dikkat etmeye oes etmek yok canm ,
Günaydın canım aynen pes.etmek yok bakalım ben 75 e düşsem de razıyım artık ya. Dün aç yattım iyi oldu..bugün sabah yürüyüş yaptım 15 dk. Az ama olsun

X