- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Rabbim şifa versin, bugun cok dikkat edemedimSelam canım oğlan fena değil baya kötü hastalandı gecem gündüzüm karıştı. Şükür bakalım. Bende dikkat ediyorum. Tartilmadim bakalım pazartesi tartilacagim.koy havası çok iyi olur ya mis gibi çok severim
Günaydın canm,birakirsak ustune ekleriz canm, kalori düşük gıdalara yonlenelim ,ben de de 69,4 ayniyim,ben komsularla cok takılıyorum kahve yani aldırıyorGünaydın canım kilom 79 malesef. Ne yapmalıyım bilmiyorum sıkıldım diyet vs
Sagol canm , inşallah islerin rast giderKolay gelsin canım oh kış hazırlıkları başlamış sende. Bende cuma günü pazara gideceğim. Buzluğa bişeyler atmam lazım.
Evet yeme zayıflıyorsun, bende a kalorili beslenmistim eksilmisim ha ha cidden bayada yemiştim, et gabagindan yemek kahvaltı da tukettim, erik salatalik, domates bolca tukettim, yimede devam dikkat etmeye oes etmek yok canm ,İşte yemezsen zayıf oluyorsun ya. Benimde kız kardeşim öyle boyu benimle 1.70 falan 55 kilo doğumdan sonra hemen verdi.benim gibi iştahlı değil az az yiyor. Ben maşallah¹ sürüsüne bereket.iyi yerim oturuncaaslında çok kilolu değilim bende. Boy olunca kilom da eşit dağılıyor ama balık etliden normale geçsem yetecek ya. Bakalım bugün inşallah aç yatacam akşam.
Günaydın canım aynen pes.etmek yok bakalım ben 75 e düşsem de razıyım artık ya. Dün aç yattım iyi oldu..bugün sabah yürüyüş yaptım 15 dk. Az ama olsunEvet yeme zayıflıyorsun, bende a kalorili beslenmistim eksilmisim ha ha cidden bayada yemiştim, et gabagindan yemek kahvaltı da tukettim, erik salatalik, domates bolca tukettim, yimede devam dikkat etmeye oes etmek yok canm ,
Harikasın canm coo güzel bendeacaba ac yatabildimi diye dusunurken mesaj atmissinGünaydın canım aynen pes.etmek yok bakalım ben 75 e düşsem de razıyım artık ya. Dün aç yattım iyi oldu..bugün sabah yürüyüş yaptım 15 dk. Az ama olsun