Hoşbulduk canım teşekkür ederimTekrar dan hoşgeldin
hedefim 68 kgCanm benim hedefde belirt olur mu
Bugün ac tartilma sansim var miHoşbulduk canım teşekkür ederim
hedefim 68 kg
malesef işe geldim ve tartı yok burada daBugün ac tartilma sansim var mi
Tamm sorun degil yarinda olur pazar günü de,boy da alabilirmiyimmalesef işe geldim ve tartı yok burada da
boyum 1.68 kilom 78Tamm sorun degil yarinda olur pazar günü de,boy da alabilirmiyim
Tamam canım teşekkürlerboyum 1.68 kilom 78
Hoşgeldin canim. Seninle boy kilo oranımız yaklaşıkmiş inşallah veririz hayirlisiylaboyum 1.68 kilom 78
HOŞBULDUK CANIM İNŞALAH KENDİMİ RAHATSIZ HİSSEDİYORUM BÖYLE. İSTİKRARLI OLMAK LAZIM.Hoşgeldin canim. Seninle boy kilo oranımız yaklaşıkmiş inşallah veririz hayirlisiyla
Tabi ki canım boy kilo yaş bildir eklesin arkadaş.Günaydın hanımlar. Bende gruba katılabilir miyim?
Aynen öyle. Günlük menüleri paylaşabilirsiniz.HOŞBULDUK CANIM İNŞALAH KENDİMİ RAHATSIZ HİSSEDİYORUM BÖYLE. İSTİKRARLI OLMAK LAZIM.
ASLINDA BOYUNA GÖRE KİLON İDEAL BENCE BEN BOYUMLA AYNI KİLO OLSAM YETER DİYORUM :)Merhabalar
Ciddi diyete girmek istiyorum destek olalıö birbirimize azimle istikrarla verelim. Aranıza katılabilir miyim
Kullanıcı Adı :bnnu
İsim :banu
Mesleginiz: inşaat mühendisi
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir: -
Boyunuz : 1,70
Kilonuz:65.2 bugün tartıldım
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : doğum ve sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi çok daha iyi enerjik ve mutlu hissediyorum
FABRİKADA ÇALIŞIYORUM ÖĞLEN YEMEĞİNE CIKINCA MENÜYÜ YAZARIM. AZ YİYECEĞİM İNŞAALLAH.Aynen öyle. Günlük menüleri paylaşabilirsiniz.
Aynen ben o kiloya düşsem ah keşke ,ASLINDA BOYUNA GÖRE KİLON İDEAL BENCE BEN BOYUMLA AYNI KİLO OLSAM YETER DİYORUM :)
O DA OLUR CANIM İSTEMEK BAŞARMANIN YARISIDIRAynen ben o kiloya düşsem ah keşke ,boyum 170 kilo 78 lerde