Altın kizlar zayıflıyor

Dünkü menümü yazayım
Sabah
10 civarı yer fıstığı, 15 yakın yeşil zeytin kk peynir ,yarım dilim ekmek

Öğle sonrası, yarım döner ve ayran

Akşam, tavada balık, bir kase hoşaf, bir hurma, 2yk bulgur pilavı, bir tabak paça, yeşillik
Bir buçuk litre su

Hayırlı günler
Dün yediklerim sahurda 3 küçük poğaça 3 zeytin 1 bardak süt 1 hurma

İftarda 2 kepçe çorba
Bir tabak etli tirit
1 bardak kola

Bende bugün yulaf ezmesi aldım, hem anne sütünü arttırıyormus hemde tok tutuyor daha önce denemedim . Faydası olacağını tahmin ediyorum

Dünün sahuru
Kk peynir, haşlanmış yumurta, 13 yeşil zeytin

İftar
Bir tabak etli sebze fırın yemeği, bir kase cacık, bir tabak salata, 1yk bulgur pilavı,
Annemler vardi
Çayın yanına, iki lokma kadayıf tatlısı, bir avuç fıstık iki parça cips tarhana
İki litreye yakın su

Afiyet olsun canım ramazan tatlısız olmuyor malesef
Benim de sahurda
2 küçük poğaça 1 bardak süt 1 küçük bazlama 1 kk peynir 3 zeytin 1 hurma
İftarda ıspanak yemeği
5 kaşık etli bulgur pilavı
1 bardak kola
2 dilim ekmek

Sagol canm sana da afiyet olsun annemler olunca yaptım . Dayanamayıp yedim ama tuttum kendimi az yedim, benim için buyuk başarı, bu hafta bende eksilme olmaz gibi geliyor.ister istemez yedim kaçamak oldu.

Selam canım giremedim yoğun geçti annemlere gittim bugün.aksam davetteydim.cok kalorili yedim yarın tartı günü bide ne olacak bu halimiz bilmiyorum ya uf

Bende gece biraz dikkat ettim . Ucgundur de dışarda çocuklarla gezdik park park ondan olacakki fazla artı gelmedim

Menümü yazayım
İftar
Bir buçuk lahmacun , bir kase çorba, birkaç kaşık hoşaf, yeşillik, biraz çörek üstüne bal döküp yedim

Sahur vakti
13 yeşil zeytin, 2yk lor kavurması, sahanda yumurta, yarım dilim ekmek,

Geçen hafta kilom 72
Bugün tartım 72,1

Eklentiler

• IMG_20220415_090102126.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 28
Sen tartilmayi unutma ne gelirse gelsin , ben bir haftanın tamamına bakıyorum nerde hata yaptım. Annemler burdaydi ve isteristemez yedim kaçamak oldu. Onlarin yanında da yememezlik yapamıyorum

Çok şükür bende sadece 100 Gr artı yemişim. Aslında baya yiyorum da ama emzirince galiba yakıyorum
Dün yediklerim sahurda sucuklu yumurta , 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 küçük kek, 1 bardak süt
İftarda
Yoğurt çorbası
Orman kebabı
2 kaşık pilav
1 küçük patatesli börek
1 bardak kola
1 dilim güllaç
1 tane soğuk baklava

Davet olunca yedim ama az az yedim herşeyden abartmadan

Eklentiler

• IMG_20220407_121034.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 29
Selam canm, emzirince yakıyoruz aslında misafirlikte ister istemez yeniliyor, kötü bir menü gibi gözüküyor ama azar azar yediğin için durumu kurtarmisin, bende 100 gram artı çıktım yola devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…