Altın kizlar zayıflıyor

Şuan tartildigimda 71,5 cikiyorum, emzirdigim için vücutta su eksilmesi olmuştur diye düşünüyorum 😍

İftara yakın saatler artık vücudun susuz kaldığı için baya eksi çıkar. Diyetisyen sahurdan 8 saat sonrası gerçek kilondur diyor. Bende ona göre tartiliyorum.

İftara yakın saatler artık vücudun susuz kaldığı için baya eksi çıkar. Diyetisyen sahurdan 8 saat sonrası gerçek kilondur diyor. Bende ona göre tartiliyorum.
Bilmiyordum artık ona göre tartilirim. Bende 9 buçuk gibi felan tartıldım zamanında tartilmisyim😊

Bugün gundiz uykumu almıştım, çocukları da yürüyüşe çıkardım , yarım saat kadar yürüdüm 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Hayırlı geceler canım
Öğlen 12 gibi tartil bir daha erken tartilmissin😂😂 yürüyüş çok faydalı oluyor ya bende yürüyeceğim bundan sonra inşallah.

Hayırlı geceler canım
Öğlen 12 gibi tartil bir daha erken tartilmissin😂😂 yürüyüş çok faydalı oluyor ya bende yürüyeceğim bundan sonra inşallah.
Ha di ya erkenmis🙈olur 12 gibitartilayim bir daha👍 kafaya koydum artık yürüyüş yapmayı planlıyorum. Küçük geçen yıl bebek arabasını sevmemişti çıkamadım. Bugün baktimda gayet rahat seviyor çıkarım artık bol bol yürüyüşlere, büyük kizima da diyetisyen yürüyüş eklemeiti onada iyi gelecektir

60 lari görseydim çorap söküğü gibi giderdi, bugün komşum zayıflamışsin dedi farketti demekki yavaş yavaş gidiyor

Bende iftar menümü yazayım
2 yk bulgur pilavı, bir tabak yeşil fasulye, yeşillik, bir kase cacık, birbardak ayran,
Küçük bir lokmalık kek, 6cigfistik

Sahur menüm unutmadan yazayım
Bir dilim ekmek, haşlanmış yumurta, sucuklu yumurta biraz salatalık, 3 lokma ballı kaymak, 1 YK yoğurt ,15 yeşil zeytin küçük olanlaradan,

Benimde dün yediklerim Sahur
1 küçük bazlama 1 kk peynir 3 zeytin 1 bardak süt
İftar 1 tabak pırasa yemeği .5 kaşık erişte 1 küçük kadayıf sarma 1 parça cikolata

Selamlar
Akşam iftar menüm
4yk bulgur pilavı, bir tabak et kavurma, salata,
Yemekten sonra iki parça bayram çöreği avcumunici kadar

Sahur menüm
Yarım dilim ekmek, domates,salatalık, iki lokma bak kaymak, 20 tuzsuz yeşil zeytin küçüklerde
Akşam yürüyüş yapıldı yarım saat,

İftar menüm
4yk dogme pilavı,
bir tabak etli yemek,
1y yoğurt, bir kade hoşaf,
1 hurma

Sahur menüm
Kk peynir, iki lokma sahanda yumurta,
Salatalık, domates
17 yeşil zeytin küçüklerde
Bir kase hoşaf şeker ilavesiz

Pek yazamadım hafta sonu yoğunluğundan..
Benimde tartı aynı değişiklik yok.
Sahurda yarım ekmek sandviç
1 bardak süt içtim

Bugün iftarda 4 küçük etli dolma
2 dilim ekmek
Salata
1 bardak ayran.
Yarım dido
Yarım saat spor yaptım 3 litre su

X