Altın kizlar zayıflıyor

Geçmiş olsun canım aynen sıcak çorba, bitki çayları falan iyi gelir

Kahvaltım yeni yaptim 10 bucuk
Bolca salata, sucuklu yumurta,bir buçuk dilim ekmek, tum muz, kk dan büyük peynir,12 yesil zeytin

Menüm
Kahvaltı
Bol salata,bir buçuk dilim ekmek,bolca ccevizli cemen, yesil zeytin 10, kk peynir,bal kaymak iki lokma, sucuklu yumurta,

Ara, mandalina, iki ceviz bir kuru incir
Sade kahve
Aksam 7
Bir tane sigara böreği

Cumayi sabırsızlıkla bekliyorum yarin da dikkatli olursam daha iyiye gidecek

İyi akşamlar canım menü harika bence sen eksilirsin baya.
Benim çocuklar yine hasta yürüyüş, spor hiç yok. Menü
Sabah 1 simit
7 zeytin
1 kaşık peynir.
Öğle
4kasik yeşil fasülye
1 dilim tb ekmek

Akşam 1tavuk pirzola
3 kaşık bulgur pilavı
Bol salata

Teşekkürler canm benimkikerde hasta ucu birden oldu kucuk atesi cikti tekrar nasil bir hastaliktr iyilesemedi kuzum seninkilerde ayni mi, benim koca izinde cocuklari ona birakip gidiyorum oda zayiflicam diye bakıyor cocuklara oyle cikabiliyorum, rabbim sifa versin geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir ler
Afiyet olsun,menu guzel canm

Benim yazmadigim arada gizli kaloriler var , azalttim ama tamamen bitiremedim malesef

Size de geçmiş olsun canım valla salgın varmış bi bitmedi hastalıktan gözümüzü acamadik. İnşallah hemen toparlar yavrularımız. Aynen fırsat varken değerlendir yürüyüşünü yap

Bugunun kahvaltısi
Sabah erken saatlerde disardaydim
Yarim simit

Öğlen kahvaltı
Bolca salata,kk peynir, zeytin, bir buçuk dilim ekmek, haşlanmış yumurta, bolca cemen,

Ara , mandalina,iki dilim ananas, iki sıkım tarhana, 5 badem, 5 cog fıstık,
Aksam yemegi 4 de
İki kase yayla çorbası , bir mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…