Altın kizlar zayıflıyor

Hoşgeldin canım. İnşallah bol eksiler göreceğimiz günler dilerim

Merhaba sabah tartıldığımda dünle aynı kilodaydım 97.45dün akşamdan kısmaya başladım boğazı

Iyi aksamlar herkese. Ben de aranıza katılabilir miyim? Galiba aktif bir grup. 5-10 kilo versem iyi olacak. Genelde de balık etliydim zaten. Ama bir türlü tek başıma motive olamadım

Merhaba sabah tartıldığımda dünle aynı kilodaydım 97.45dün akşamdan kısmaya başladım boğazı
Merhaba canim ekliyorum senide, tarti günümüz cuma günü, istersen menude yazabilirsin hergun,daha kontrollü oluyor

Iyi aksamlar herkese. Ben de aranıza katılabilir miyim? Galiba aktif bir grup. 5-10 kilo versem iyi olacak. Genelde de balık etliydim zaten. Ama bir türlü tek başıma motive olamadım
İyi akşamlar,tabiki katilabilirsin, inşallah beraber verecegiz fazla kilolari

Ben yeşil çayımı gece içiyorum kızlar yatmadan önce. Arkasından da iki bardak su içip yatıyorum. Hergun düzenli yeşil çay içerek ayda iki kilo vereni tanıyorum

Mugeci canm bilgilerini yaz senire ekleyeyim

Ben yeşil çayımı gece içiyorum kızlar yatmadan önce. Arkasından da iki bardak su içip yatıyorum. Hergun düzenli yeşil çay içerek ayda iki kilo vereni tanıyorum
Afiyet olsun canm,bende aksam uyumadan once iciyordum. Bugunde yürüyüş den once ictim yag yaksin diye

Bugunde yürüyüş umu yaptim 10 bin adim, eve geldim valtim olursa bölgesel hareketlwrden yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…