Evet haklisin bundan sonra daha dikkatli olacağım tursu konusunda, inşallahAfiyet olsun canım menü fena değil. Malesef turşu aşırı ödem yapıyor. Bir de su içmeden zayıflayamazsin imkanı yok.
Benim menü
Öğle menemen yedim biraz
2 dilim tb
Bir minik açma
3 zeytin
İkindin 3 tavuk köftesi
2 dilim ekmek
Biraz patates kızartması
5 sarma
Biraz saçma sapan oldu yediklerim. Kosturmaktan yemeklerime özen gösteremedim.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım. Rahat edersin varsın tezgah küçük olsun.Evi aldigimizda mutfakta buzdolabinin yeri yoktu malesef
Benim mutfak uzunlamasina buyuk diyeyim balkonu da kapatilmis. O kisma koyuyorum yazin sicaktan dolap harap oluyor,mutfagin ortasina koyuyorum mutfak daralıyor artik dayanamadim yaptiralim dedim inşallah memnun kalirim, tezgahim oncekine gore kisa olacak ama dolabiminda yeri olacak, inşallah pisman olmam
Teşekkürler canm coo iyi pldu valla keske tasindigimizda yaptırsaymisizHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım. Rahat edersin varsın tezgah küçük olsun.
Yorulmussundur ,pes etmiyoruz tamam mi devamBu arada bende bugün sabahtan misafir ağırladım. Yeni oturdum baya yorucu geçti günüm. Kilom 77.6
Geçmiş olsun canım. Atıştırmalıklar fazla kacmasa iyi aslında. Ben de birkaç gündür atıştırmaya başladım.malesef hemen duruyor kilo vermeSelamlar bugunun menüsü
Sabah iki ceviz bir incir
10 bucuk
Kızartma 8 e yakin ,2 kk peynir bolca yedim, kırmızı pancar, bir dilim ekmek, haşlanmış yumurta
Ogleden sonra komsuma kahveye ciktim
Kucuk kase çekirdek tuzlu, iki kuru hurma minikdi
4 gibi , iki ceviz, bir avuc cig fıstık,3 tarhana 1yedim valla cok cabim istemisti
Aksam 8 bucuk ogluma tavuk pisirdim yemedi ben yemis oldum, birkanat,bir incik
Arada bir mandalina
Limonlu cay ictim nezle olmusim fena
Wvet atistirmaliklar kilo aldırmıyor ama kiloda verdirmiyor kac aydir ayni kilodayim gizli kalori den veremiyorum,arada agzima atmalar gec atistirmalikkar , dikkatli olmaliyim aslinda ah ahGeçmiş olsun canım. Atıştırmalıklar fazla kacmasa iyi aslında. Ben de birkaç gündür atıştırmaya başladım.malesef hemen duruyor kilo verme
Aynen öyle canım. Bende çok iyi gidiyordum son iki gün batırdım ya onu da hep atirtirmaliklar yaptı.neyse devam moral bozmak yokWvet atistirmaliklar kilo aldırmıyor ama kiloda verdirmiyor kac aydir ayni kilodayim gizli kalori den veremiyorum,arada agzima atmalar gec atistirmalikkar , dikkatli olmaliyim aslinda ah ah
Kesinlikle devam ettirmeliyiz ipin ucunu kacirmamaliyizAynen öyle canım. Bende çok iyi gidiyordum son iki gün batırdım ya onu da hep atirtirmaliklar yaptı.neyse devam moral bozmak yok
Teşekkürler canm hep beraber inşallahSelam canım.Güzel bir hafta olsun inşallah