Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım aynen sıcak çorba, bitki çayları falan iyi gelirGünümn menüsü
Kahvaltı öğle 12
Küçük dilim ekmek, bol salata,kk peynir,2yk cökelek kavurmasi,yesil zeytin 8,
2 buçuk gibi
8 badem çiğ,6 cig fıstık,bir kuru incir,
Mandalina,
Aksam 6
İki tavuk incik kızartma, küçük kase çorba
Bugunlerde hastayim bol sicak icecek içiyorum fırsat buldukça
Teşekkürler canm, inşallah bol limon tuketiryorum. Covit de ous olabilirim, dunden beri koku almıyorumGeçmiş olsun canım aynen sıcak çorba, bitki çayları falan iyi gelir
Koku yoksa test ver canım muhtemelen kovid olabilir. Ay çok geçmiş olsun ben iki kez atlattım çok zorTeşekkürler canm, inşallah bol limon tuketiryorum. Covit de ous olabilirim, dunden beri koku almıyorum
Bugun daha iyiyim cok şükür,sagol canmKoku yoksa test ver canım muhtemelen kovid olabilir. Ay çok geçmiş olsun ben iki kez atlattım çok zor
Cumayi sabırsızlıkla bekliyorum yarin da dikkatli olursam daha iyiye gidecekEki Görüntüle 3038806
# cuma kilo bildirim günü
# pazartesi kilo kontrol bildirim günü
# her akşam menü ve su bildirimi
# Spor bildirimi
HEP BERABER ZAYİFLAYALİM
ALTIN KİZLAR KATİLİM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim :
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
TABLOMUZ
���
���
�
�
EKİM eksilen kilo Katilim yas boy baslangic kilo hedef 7 ekim 14 ekim 21 ekim 28 ekim B Beybipattis 24.3.2022 31 1,70 88,7 75 79,8 79 78,3 @hiddet paradise 6.5.2022 33 1,60 71,4 60 67,6 67,8 68,6 tomrs 24.3.2022 38 1,58 73,3 54 69,7 69,1 693 69,7 KASIM 5 kasim 11 kasim 17kasim 24kasim B Beybipattis 78,1 77,9 77,5 77,5 10,8 @hiddet paradise 68,2 67,4 4l tomrs 69,7 69,4 69,8 69,5 3,9 ARALIK 2 Aralik 9Aralik 16 Aralik 23 Aralik B Beybipattis 77,6 tomrs 69,2 @hiddet paradise
Teşekkürler canm benimkikerde hasta ucu birden oldu kucuk atesi cikti tekrar nasil bir hastaliktr iyilesemedi kuzum seninkilerde ayni mi, benim koca izinde cocuklari ona birakip gidiyorum oda zayiflicam diye bakıyor cocuklara oyle cikabiliyorum, rabbim sifa versin geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir lerİyi akşamlar canım menü harika bence sen eksilirsin baya.
Benim çocuklar yine hasta yürüyüş, spor hiç yok. Menü
Sabah 1 simit
7 zeytin
1 kaşık peynir.
Öğle
4kasik yeşil fasülye
1 dilim tb ekmek
Akşam 1tavuk pirzola
3 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Size de geçmiş olsun canım valla salgın varmış bi bitmedi hastalıktan gözümüzü acamadik. İnşallah hemen toparlar yavrularımız. Aynen fırsat varken değerlendir yürüyüşünü yapTeşekkürler canm benimkikerde hasta ucu birden oldu kucuk atesi cikti tekrar nasil bir hastaliktr iyilesemedi kuzum seninkilerde ayni mi, benim koca izinde cocuklari ona birakip gidiyorum oda zayiflicam diye bakıyor cocuklara oyle cikabiliyorum, rabbim sifa versin geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir ler
Afiyet olsun,menu guzel canm
Sagol canm inşallah iyi olur kuzularSize de geçmiş olsun canım valla salgın varmış bi bitmedi hastalıktan gözümüzü acamadik. İnşallah hemen toparlar yavrularımız. Aynen fırsat varken değerlendir yürüyüşünü yap