İyi akşamlar canm. Atlatmissin temizlik felan aryik rahat edersin, baslayalim canm beraber sıkı sıkıya dikkatlice olsun , bu sefer tam kendimize gelelim uyanalim artik inşallah ben tekrardan kendime plan hazirlicam hedefler koyacagim ,İyi akşamlarbugün çocuklara doğum günü partisi yaptım. Kaç gündür temizlik. Pasta börek derken şükür atlattım. Çok yorgunum 3 gün yatmak istiyorum.
Bir de tabi ki yedim diyet miyet kalmadı ama salmak yok yarın sil baştan başlayacağım
Allah kolaylık versin canim. Diyete devam ediyorsa beraber hedefler koyarsınız. Bir de çocuklara bakar sen rahatça yürüyüş spor falan yaparsınBirde kocam 3 haftalik izne ayrilmis benim icin baya zor olacak
Sağol canm,bende öyle düşünmüştümAllah kolaylık versin canim. Diyete devam ediyorsa beraber hedefler koyarsınız. Bir de çocuklara bakar sen rahatça yürüyüş spor falan yaparsın
Selam canm teşekkür ederim bende bugun dikkatliydim, gunduz disarda islerimiz vardi ondan dolayi yesilcayimi icemedim simdi demledim, senide kararli görüyorum inşallah boyle devam ederiz azimleSelam canım süpersin seni çok azimli gördüm. Aynen devam durmak yok. Bende dün hiç kaçamak yapmadım. Dün ki menüm
Sabah 1 yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
Yeşillik
Öğle
4 kaşık menemen
1 dilim tb ekmek
Aralarda bitki çayı türk kahvesi içiyorum
Akşam
Patates oturtma
Salata
Yoğurt
Yatmadan probiyotikli yeşil çay içiyorum. Bağırsak çalıştırıyor.
Afiyet sifa olsun canmSelam canım süpersin seni çok azimli gördüm. Aynen devam durmak yok. Bende dün hiç kaçamak yapmadım. Dün ki menüm
Sabah 1 yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
Yeşillik
Öğle
4 kaşık menemen
1 dilim tb ekmek
Aralarda bitki çayı türk kahvesi içiyorum
Akşam
Patates oturtma
Salata
Yoğurt
Yatmadan probiyotikli yeşil çay içiyorum. Bağırsak çalıştırıyor.
Sagol canm afiyet olsun sanaSana da afiyet olsun canım. Menün çok güzel olmuş. Suyu az içme aman çok önemli biliyorsun.
Bugün ki menüm
Sabah 4 kaşık menemen
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim tb ekmek
3 zeytin
Ara da Osmanlı kahvesi ve mate çayı içtim.
5 fındık yedim
Akşam yemeği
Fırında karnabahar, havuç az da patates
Yanında bir kase yoğurt
Yatmadan probiyotikli yeşil çay içeceğim. Suyumu 3 litreye tamamlıyorum