Altın kizlar zayıflıyor

İyi akşamlar canm. Atlatmissin temizlik felan aryik rahat edersin, baslayalim canm beraber sıkı sıkıya dikkatlice olsun , bu sefer tam kendimize gelelim uyanalim artik inşallah ben tekrardan kendime plan hazirlicam hedefler koyacagim ,

Aslinda bugun spor yapmakti niyetim koca film izleyelim felan deyince simdilik kaldi

Bu sefwr kararliyim nefsimi yenecegim inşallah zaman zamanda menumu eklemwyi düşünüyorum,arada ki gizli kalorilerede dikkat edecegim artik cok bekledim zayiflamak icin kendimi daha zarif daha kibar gormek istiyorum

Selam canım süpersin seni çok azimli gördüm. Aynen devam durmak yok. Bende dün hiç kaçamak yapmadım. Dün ki menüm
Sabah 1 yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
Yeşillik

Öğle
4 kaşık menemen
1 dilim tb ekmek

Aralarda bitki çayı türk kahvesi içiyorum
Akşam
Patates oturtma
Salata
Yoğurt

Yatmadan probiyotikli yeşil çay içiyorum. Bağırsak çalıştırıyor.

Selam canm teşekkür ederim bende bugun dikkatliydim, gunduz disarda islerimiz vardi ondan dolayi yesilcayimi icemedim simdi demledim, senide kararli görüyorum inşallah boyle devam ederiz azimle

Bugunku kahvaltım
10 bucuk gibi
Bir dilim ekmek ,haslanmis yumurta, kereviz yogurtladim, 15 e 6akin yesil zeytin,

Ara 5fistik,5 badem

Aksam , bir kase şehriyeli tavuk çorbası,

Afiyet sifa olsun canm

Sana da afiyet olsun canım. Menün çok güzel olmuş. Suyu az içme aman çok önemli biliyorsun.
Bugün ki menüm
Sabah 4 kaşık menemen
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim tb ekmek
3 zeytin

Ara da Osmanlı kahvesi ve mate çayı içtim.
5 fındık yedim

Akşam yemeği
Fırında karnabahar, havuç az da patates
Yanında bir kase yoğurt

Yatmadan probiyotikli yeşil çay içeceğim. Suyumu 3 litreye tamamlıyorum

Sagol canm afiyet olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…