Tebrikler canmGünaydın kızlar.tartı sonucum77.55 kg geçen hafta 78.65 kg
Harika gitmis canm tebriklerSelam kızlar bende yeni yazabiliyorum sabah koşturmaca oluyor. Çok şükür ki eksilme var bende de. Kacamaklarim olsa da küçük oluyor harekette fazlasıyla var. Bir de adet yeni bitti odemler gitti sanirim
Maşallah 10 kilo gitmisVe kızlar 7 ayda 10 kilo verdim. Burdatomrs arkadaşımla baslamistik. Hızlı veremedim belki ama yine de çok mutluyum. Olsun yavaş yavaş verelim ama yeter ki verelim
Merhaba canm hoşgeldin, Allah'ım rahmet eylesinMerhaba kızlar ben bildirim yapamadım ksr bakmayın çocukların dedesi vefat etti cuma günü sabahı
Amin canım sağolasın Allah razı olsunMerhaba canm hoşgeldin, Allah'ım rahmet eylesin
Başıniz sağolsun. Rabbim rahmetiyle muamele etsinMerhaba kızlar ben bildirim yapamadım ksr bakmayın çocukların dedesi vefat etti cuma günü sabahı
Aynen iyi ki de burayı bırakmamışiz canım. Bir gün artık zayifiz diyeceğiz inşallahMaşallah 10 kilo gitmiscok guzel senin adina cok sevindim cok güzel eksilmmissin canm.
seninde arkadasliginla burda kaldim,gitmedin yalniz birakmadin beraber ilerledikbende verdim yavas yavaş oldu olsun gitti ya cok şükür dahada gidecek inşallah istedigimiz kikoya inecegiz
İnşallah canmAynen iyi ki de burayı bırakmamışiz canım. Bir gün artık zayifiz diyeceğiz inşallah