Altın kizlar zayıflıyor

günaydın kızlar .İl dışındaydım yeni geldim.yazamadım üzgünüm.biryere gidince diyet yapmak çok zor oluyor.su içemedim spor yok.Bakalım toparlayabilecek miyim

78 i kırmak ne kadar zor vücudum artık cevap vermiyor.Yıllardır al ver denge bozuldu.Biraz da psikolojik olarak çok takıyorum o da engelliyor heralde.

günaydın kızlar .İl dışındaydım yeni geldim.yazamadım üzgünüm.biryere gidince diyet yapmak çok zor oluyor.su içemedim spor yok.Bakalım toparlayabilecek miyim
Hoşgeldin canım,Baaka yerde lolunca dikkat etmesi zor oluyor,bundan sonra hep beraber yapariz diyetimizi ,toparlariz inşallah

78 i kırmak ne kadar zor vücudum artık cevap vermiyor.Yıllardır al ver denge bozuldu.Biraz da psikolojik olarak çok takıyorum o da engelliyor heralde.
Dikkat ederek yiyelim biraz da sporla destekle yürüyüş de olabilir yesil cay tuketiyirmusun onu da ekle yemwkleride aksam 7 bugcuk gibi sonrasina birakma inşallah ziyadesiyle gidecek kilolar, bende 69 da takildim kaldim bir inseydi

Selam kızlar bugün menüm
Sabah 1 minik pankek üstü ballı 🤫

Öğle karnabahar graten yarım porsiyon
Biraz kavurma 2 dilim tb ekmek
Bir bardak şalgam

Akşam lahana sarması bol limonlu
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tb ekmek

Selam kızlar
Birkaç gündür sabah yumurta yemiyorum. Biraz uykusuz ve rahatsızım.

Sabah domatesli biber kavurması bol yoğurt
2 dilim tb yedim.

Selam kizlar benim de sabah menum
Yeni yedim hemen hemen
4yk kuru cökelek kavurmasi
Bolca yesil zeytin bir dilim ekmek, çemen

selam kızlar.Ben de uyanınca bir brd yeşil çay içtim.
kahvaltı yeşillikli bir yumurta ıle omlet.roka salatalık peynir siyah zeytin ve iki küçük dilim tb ekmeği

Selam kızlar
Birkaç gündür sabah yumurta yemiyorum. Biraz uykusuz ve rahatsızım.

Sabah domatesli biber kavurması bol yoğurt
2 dilim tb yedim.
Öğle bir tabak etli lahana sarması

Ara 2 grissini 1 kupa Nescafe
8 Antep fıstığı

Akşam tavuk biraz patates
1 kepçe mercimek çorbası
1 bardak ayran

Ve malesef 3 minik ekler yedim. ☹️☹️ Şimdi yeşil çay içip vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum. Bir de 3 saat aralıksız temizlik yaptım.

Öğle bir tabak etli lahana sarması

Ara 2 grissini 1 kupa Nescafe
8 Antep fıstığı

Akşam tavuk biraz patates
1 kepçe mercimek çorbası
1 bardak ayran

Ve malesef 3 minik ekler yedim. ☹️☹️ Şimdi yeşil çay içip vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum. Bir de 3 saat aralıksız temizlik yaptım.
Afiyet olsun canm,ekler de odul olsun

X