Altın kizlar zayıflıyor

Dun yillar sonra ilk defa cocuklugumdaki gibi tarlaya gittim cocuklarimla fistik bassagi yaptik iyi guzeldi biraz yorucuydu ama baya fıstık yedim

Bugün yediklerim sabah
2 yumurta
2 dilim tb
Domates salatalık
Yarım kk peynir

Öğle 3 grissini
10 Antep fıstığı
Bir çay bardağı ayran

Çok az fırından cips yedim.

Akşam 1 tabak kabak yemeği
1kase cacık
1dilim tb

Akşam yemegimi 7de yedim oruca girdim. Simdi kiraz saplı çayımı içip yatacağım inşallah. Suyu 3litreyi geçtim.spor yok

Selam hanimlar
Bugün sabah 2 bardak su sonra kahvaltı
2 dilim TB ile tost
2 yumurta
Biraz acı sos yedim.

Şimdi türk kahvesi

İki saat sonra da yeşilçay inşallah

Selam kızlar sabah kıymalı 2 yumurta kırdım az yağda 2 dilim tb domates peynir
Ara Nescafe
İkinci ara kiraz saplı çay birazdan

Benim de sabah annemler geldi kahvaltıya her zamankinden biraz fazla yedim kızartma vardi

Benim de sabah annemler geldi kahvaltıya her zamankinden biraz fazla yedim kızartma vardi
Afiyet olsun canım.spor bu ara bende yapamıyorum halim yok çocuklar hasta evde işim bitmiyor. Yedikleri en aza indirmek zorunda kalıyorum yoksakilo vermek çok zor spor gerekiyor

Afiyet olsun canım.spor bu ara bende yapamıyorum halim yok çocuklar hasta evde işim bitmiyor. Yedikleri en aza indirmek zorunda kalıyorum yoksakilo vermek çok zor spor gerekiyor
Sagop canm geçmiş olsun,evet ev topla yemek ders uyut vakit kalmıyor kalsada yorgun düşüp dinleneyim diyorsun saglik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…