Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel olmuş çocuklukta yapılanlar unutulmuyorDun yillar sonra ilk defa cocuklugumdaki gibi tarlaya gittim cocuklarimla fistik bassagi yaptik iyi guzeldi biraz yorucuydu ama baya fıstık yedim
Evet cocuklarim icin gittim gorsunler ogrensinler deneyimlesinler istedim, hatiralarinda kalir dedimNe güzel olmuş çocuklukta yapılanlar unutulmuyor
Afiyet olsun canmSelam hanimlar
Bugün sabah 2 bardak su sonra kahvaltı
2 dilim TB ile tost
2 yumurta
Biraz acı sos yedim.
Şimdi türk kahvesi
İki saat sonra da yeşilçay inşallah
Akşam yemeği 1 kepçe çorbaSelam hanimlar
Bugün sabah 2 bardak su sonra kahvaltı
2 dilim TB ile tost
2 yumurta
Biraz acı sos yedim.
Şimdi türk kahvesi
İki saat sonra da yeşilçay inşallah
Afiyet olsun canmSelam kızlar sabah kıymalı 2 yumurta kırdım az yağda 2 dilim tb domates peynir
Ara Nescafe
İkinci ara kiraz saplı çay birazdan
Afiyet olsun canım.spor bu ara bende yapamıyorum halim yok çocuklar hasta evde işim bitmiyor. Yedikleri en aza indirmek zorunda kalıyorum yoksakilo vermek çok zor spor gerekiyorBenim de sabah annemler geldi kahvaltıya her zamankinden biraz fazla yedim kızartma vardi
Sagop canm geçmiş olsun,evet ev topla yemek ders uyut vakit kalmıyor kalsada yorgun düşüp dinleneyim diyorsun saglik olsunAfiyet olsun canım.spor bu ara bende yapamıyorum halim yok çocuklar hasta evde işim bitmiyor. Yedikleri en aza indirmek zorunda kalıyorum yoksakilo vermek çok zor spor gerekiyor
Sağol canım aynen öyle akşama hal mı kalıyor spor yapacak. Neyse şükür bunadaSagop canm geçmiş olsun,evet ev topla yemek ders uyut vakit kalmıyor kalsada yorgun düşüp dinleneyim diyorsun saglik olsun
Cok şükürSağol canım aynen öyle akşama hal mı kalıyor spor yapacak. Neyse şükür bunada
Ara 1 muzSelam kızlar sabah kıymalı 2 yumurta kırdım az yağda 2 dilim tb domates peynir
Ara Nescafe
İkinci ara kiraz saplı çay birazdan
Afiyet olsun canmAra 1 muz
Akşam yemeği köz patlıcan yatağında 5 köfte
2kasik makarna
Yatmadan yeşil çay inşallah