Altın kizlar zayıflıyor

Gecen hafta kilom 69,1
Bugün 69,3 haftaya hedef 68

Eklentiler

• IMG_20221021_072220980.jpg
    IMG_20221021_072220980.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 21
Yeşil çay içtim.kahvaltı iki yumurta ile omlet yeşillik ve siyah zeytin.iki küçük dilim TB ekmeği

Dün 2.5 lt su bitti spor yapamadım.tekrar Leslie başlamam gerekiyor.yapınca hergün istiyor vücut.bırakınca gidiyor

Selam kızlar bende yeni yazabiliyorum sabah koşturmaca oluyor. Çok şükür ki eksilme var bende de. Kacamaklarim olsa da küçük oluyor harekette fazlasıyla var. Bir de adet yeni bitti odemler gitti sanirim

Eklentiler

• IMG_20221021_141613.jpg
    IMG_20221021_141613.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 21
Selam canlar bugün diyetisyene gittim.78.3 çıktım orda da güzel gidiyoruz dedi.
Sabah uyanınca 2 bardak su icilecek. İkinci bardağa 1 yemek kaşığı sirke koyulup içilecek.
Kahvaltıda 2 yumurta peynir 5 zeytin bol yeşillik verdi.baya sağlam kahvaltı yazdı. Aralıklı oruca döndük yine akşam da 6 da yiyeceğim. 3 gün sebze 1 gün et 1 gün tavuk 1 gün balık 1 gün bakliyat yemeği dönüşümlü olacak. 6 dan sonra kesinlikle yemek yok ertesi gün 10 a kadar oruçta olacağım.

Ve kızlar 7 ayda 10 kilo verdim. Burda tomrs tomrs arkadaşımla baslamistik. Hızlı veremedim belki ama yine de çok mutluyum. Olsun yavaş yavaş verelim ama yeter ki verelim 🥰🥰🤩🤩

Ve kızlar 7 ayda 10 kilo verdim. Burda tomrs tomrs arkadaşımla baslamistik. Hızlı veremedim belki ama yine de çok mutluyum. Olsun yavaş yavaş verelim ama yeter ki verelim 🥰🥰🤩🤩
Maşallah 10 kilo gitmis ❤️cok guzel senin adina cok sevindim cok güzel eksilmmissin canm.
seninde arkadasliginla burda kaldim,gitmedin yalniz birakmadin beraber ilerledik🤗 bende verdim yavas yavaş oldu olsun gitti ya cok şükür dahada gidecek inşallah istedigimiz kikoya inecegiz

Maşallah 10 kilo gitmis ❤️cok guzel senin adina cok sevindim cok güzel eksilmmissin canm.
seninde arkadasliginla burda kaldim,gitmedin yalniz birakmadin beraber ilerledik🤗 bende verdim yavas yavaş oldu olsun gitti ya cok şükür dahada gidecek inşallah istedigimiz kikoya inecegiz
Aynen iyi ki de burayı bırakmamışiz canım. Bir gün artık zayifiz diyeceğiz inşallah

X