- 21 Şubat 2013
- 8.656
- 18.544
Afiyet olsun canmSaat 4 te bir avuç leblebi
Akşam 7de
Pırasa yemeği
1bardak ayran
2 dilim tb ekmek
Yeşilçayla kapanış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canmSaat 4 te bir avuç leblebi
Akşam 7de
Pırasa yemeği
1bardak ayran
2 dilim tb ekmek
Yeşilçayla kapanış
Dunun devami , cennet hurmasi yedim yineiki taneSelam kızlar bugunun menusu
Kahvaltı 9 bucuk
Çökelek kavurma bir tabak, salatalik, kapya biber közleme 4 tane, yeşil zeytin 8 adet, yarim yufka
Ara , 15 e yakin badem, Bir hurma ,bir elma, az once sade kahve ictim
Afiyet olsun canım cennet hurması çok faydalı olsun çerez yemenden iyidirDunun devami , cennet hurmasi yedim yineiki tane
Aksam yemegi
3yk pirinc pilavı, bir tabak tavuklu sebze yemegi,birkac tursu ,yesil biber, bir kase mercimek çorbası,2bardak ayran,
İkindi 10 fındıkSabah
1 tb ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
3 zeytin
Yarım kk peynir
Öğle
Menemen ve 3 tb ekmek.(ekmeği abarttım biraz )
1 bardak şalgam suyu
Ara Nescafe
Sagol canm koyden heldi kurutuyorum kacgundur onla uğraşıyorum yiyoruz valla iatahimi cok acti yine arti cikarim galibaAfiyet olsun canım cennet hurması çok faydalı olsun çerez yemenden iyidir
Tabi ki canım hoşgeldinMerhaba grubunuza ben de katılabilir miyim.Birlikte çalışmak daha motive edici oluyor
Of bide tazeciktir onlar yine de abartma yarın tartıSagol canm koyden heldi kurutuyorum kacgundur onla uğraşıyorum yiyoruz valla iatahimi cok acti yine arti cikarim galiba
Canım senin zaten çok fazlan yok ki o kadar kasmana gerek yok. Her gece yatmadan düzenli yeşil çay iç.suyu bol iç. Karbonhidrat abartma bence yeterli senin içinKızlar kendimi son bi gazla fazla zorladım galiba erkenden bıkkınlık geldi bana son tartıldığımda 55dim. 58le hamile kalmıştım , bu vermeye çalıştıklarım 2 3 yıllık kilo .şimdilik 3 kilo eksildim bi süre bu kiloda sabit kalmaya mı çalışsam en azından 1 hafta filan herşeyden canım istiyor şaka gibi .
Hoşgeldin :)ALTIN KİZLAR KATİLİM FORMU
Kullanıcı Adı :tgdg
İsim :
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :47
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:Trabzon
Boyunuz :155
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz uygusal açlık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? aha mutlu ,özgüvenli ve sağlıklı olmak için
Yulaflı tatlılar kurtarıcı bu dönemde gerçektenBugün sabah biraz yufka ekmek yedim.arasina peynir koyup kizartmistim. Valla çok iyi geldi
Öğle bir tabak nohut yemeği
Ara latte içtim.
Akşam yemeği karnabahar kızartması
Biraz da patates kızartması
Bol yoğurt
Mens donemim yakın tatlı isteğimvar acayip
Evet çok fazlam yok ama eski halime dönmek istiyorum onun heves ve isteği var , çok uzun zaman oldu bekarkenki kilomu kaybedeli , 3 senenin üzerinde . ZorrrrCanım senin zaten çok fazlan yok ki o kadar kasmana gerek yok. Her gece yatmadan düzenli yeşil çay iç.suyu bol iç. Karbonhidrat abartma bence yeterli senin için
Merhaba hosgeldin katilabilirsin tabikiMerhaba grubunuza ben de katılabilir miyim.Birlikte çalışmak daha motive edici oluyor
Aksam yedim atistirmalik bende birkacgundur duygusal aclik varlik atlatamadim,kizlar hepnizden özür diliyorum kendimden de yarin tartilmayi düşünüyorum musade olursaOf bide tazeciktir onlar yine de abartma yarın tartı