Altın kizlar zayıflıyor

Selam kızlar bende diyetisyene gittim. 600 Gr yagdan vermişim. 500 Gr kas yapmışım. O yüzden tartı da artı çıkmışım ama güzel o kadar kötü değil dedi. Sevindim ya.
Kızlar yagdan kilo vermek için her sabah mutlaka yumurta
Ve öğle akşam yemeklerinde mutlaka yoğurt yada süt.

Selam kızlar bende diyetisyene gittim. 600 Gr yagdan vermişim. 500 Gr kas yapmışım. O yüzden tartı da artı çıkmışım ama güzel o kadar kötü değil dedi. Sevindim ya.
Ya da et değil mi canım ? Protein yani doğru muyum? Bu arada tebrik ederim önemli olan yağlardan kurtulmak kalıcı olan bu

Senin adina sevindim canm onemli olan da kasdan gitmemesi,kesinlikle yumurta sut yoğurt tuketilmeli

Kizlar kahvaltim bol kızartma oldu malesef 😔
İki dilim ekmek, salatalık, çemen, 3 lokma sahanda yumurta, 5 yeşil zeytin

Bugun kayinvalideye gidiyoruz yaylaya, sabah dukan icecegimi ictim az once de ikinlikma simit yedim
Devami
4 gibi salatalık,4 sıkım tarhana,

Aksam yemeği 7
Tavuk mangal bolca, salata , sogurme biber sogan, çeyrek yufk ekmek

Aksam 9 gibi bir tabak karpuz bahcedendi

Bende sabah patatesli yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
5 zeytin
2 tk tahin

Öğle 2 grissini
1 activia yoğurt
3kasik kısır

Ara bir avuç leblebi

Akşam 2 etli dolma 1 kase yogurt 1dilim tb ekmek

Çocukları gezmeye çıkardık.1 fincan mocha içtim.3 çatal tiramisu yedim. 🤫🤫🤭🤭 Yeşilçay la kapanış

Bende sabah patatesli yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
5 zeytin
2 tk tahin

Öğle 2 grissini
1 activia yoğurt
3kasik kısır

Ara bir avuç leblebi

Akşam 2 etli dolma 1 kase yogurt 1dilim tb ekmek

Çocukları gezmeye çıkardık.1 fincan mocha içtim.3 çatal tiramisu yedim. 🤫🤫🤭🤭 Yeşilçay la kapanış
Afiyet olsun canm 👍

1 hafta sıkı diyete başlıyorum yeniden , ama kaloriden ciddi kısmam lazım 2. Hafta
Menüm
Kahvaltı
Sahanda yağsız 1 yumurta
5 zeytin
Sınırsız domates salatalık
Yemek
3 kaşık etli bamya
Bol yeşillikli salata
Akşam
1 hurma

Kahvaltım
Sabah erken saatlerde bir bardak dukan icecek
10
Yarim ay borek, salatalik domates, 3kucuj turşu, bir dilim çörek, cemen,bir dilim karpuz, 4 kızartma

Eternalfire Eternalfire canm nasılsın hersey yolunda mi
Merhaba abla bu aralar gerçekten kaotik ve benim için çetrefilli bir süreçten geçiyorum.
O nedenle paylaşım yapamıyorum. Ama devam ediyorum Sağlıklı beslenmeye. Sadece yazasım gelmiyor açıkçası. Ama inşaAllah yarınki paylaşım kontrolünde kilomu çekip atıcam. Kusura bakmayın lütfen.

X