Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da et değil mi canım ? Protein yani doğru muyum? Bu arada tebrik ederim önemli olan yağlardan kurtulmak kalıcı olan buSelam kızlar bende diyetisyene gittim. 600 Gr yagdan vermişim. 500 Gr kas yapmışım. O yüzden tartı da artı çıkmışım ama güzel o kadar kötü değil dedi. Sevindim ya.
Kızlar yagdan kilo vermek için her sabah mutlaka yumurta
Ve öğle akşam yemeklerinde mutlaka yoğurt yada süt.
Aynen et tavuk balık artık ne yersen. Bir de 4 gündür Leslie yapıyorum düzenli. Bence onun da faydası olduYa da et değil mi canım ? Protein yani doğru muyum? Bu arada tebrik ederim önemli olan yağlardan kurtulmak kalıcı olan bu
Senin adina sevindim canm onemli olan da kasdan gitmemesi,kesinlikle yumurta sut yoğurt tuketilmeliSelam kızlar bende diyetisyene gittim. 600 Gr yagdan vermişim. 500 Gr kas yapmışım. O yüzden tartı da artı çıkmışım ama güzel o kadar kötü değil dedi. Sevindim ya.
Kızlar yagdan kilo vermek için her sabah mutlaka yumurta
Ve öğle akşam yemeklerinde mutlaka yoğurt yada süt.
DevamiBugun kayinvalideye gidiyoruz yaylaya, sabah dukan icecegimi ictim az once de ikinlikma simit yedim
Afiyet olsun canım menü iyi olmuşDevami
4 gibi salatalık,4 sıkım tarhana,
Aksam yemeği 7
Tavuk mangal bolca, salata , sogurme biber sogan, çeyrek yufk ekmek
Aksam 9 gibi bir tabak karpuz bahcedendi
Teşekkürler canmAfiyet olsun canım menü iyi olmuş
Afiyet olsun canmBende sabah patatesli yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
5 zeytin
2 tk tahin
Öğle 2 grissini
1 activia yoğurt
3kasik kısır
Ara bir avuç leblebi
Akşam 2 etli dolma 1 kase yogurt 1dilim tb ekmek
Çocukları gezmeye çıkardık.1 fincan mocha içtim.3 çatal tiramisu yedim. Yeşilçay la kapanış
Afiyet olsun canım günaydınBugun kahvaltıda börek var umarim az yerim, icecegimi de hazırlıyorum
Sagol canımAfiyet olsun canım günaydın
Merhaba abla bu aralar gerçekten kaotik ve benim için çetrefilli bir süreçten geçiyorum.Eternalfire canm nasılsın hersey yolunda mi