Altın kizlar zayıflıyor

Birkacgundur tarhanayla ugrastim asama aşama aşı ni ,firigini, kurusunu bayila bayila yerim malesef iyi yedim ama bani de mahvetti .tarhanadan ne kadar uzak durursam o kadar iyi olacak

Uykum gelmedi yesil cayimi iceyim dedim

Eklentiler

• IMG_20221003_004208748.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar merhaba . Bugün 3. günüm bitti diyette bugün çok daha iyi geçti ilk gün ertesi güne yansıyan baş ağrım ve aşırı halsizliğim vardı . Şimdilik iyi gidiyor . Yarınki menüm bu. Ama yarın somon yerine kırmızı et olacak . Somon başka güne artık

Eklentiler

• F52006EB-C558-4A81-8B7C-926ED5D1CBF9.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 27
Bugün güzel görünüyor menü canım . Sen tarhana dedikçe canım çekiyor iyi ki evimde yok . Türkiyedeyken bitene kadar gece gündüz yerdim bende sigaradan fena gerçekten . Ama dönünce devam

Bugün güzel görünüyor menü canım . Sen tarhana dedikçe canım çekiyor iyi ki evimde yok . Türkiyedeyken bitene kadar gece gündüz yerdim bende sigaradan fena gerçekten . Ama dönünce devam
Teşekkür ederim canm

Afiyet olsun canım . Dediğin gibi kararlı ol lütfen canım bende 70ken başladım diyete hamilelikten sonra . Azimli olunca gidiyor
Teşekkürlerİnşallah canm kararliyim eksilmek istiyorum,bu halimde guzel ama zayifken daha güzel

Bugunku kahvaltım
Sabah cennet hurmasi iki tane
Kahvaltı,bir tabak salata, omlet bir yumurta, çemen bolca yedim,kk peynir, yarim yufka 3kmek

Benim icin ogleden sonra 2 ile 5 arasi kritik zaman bu zaman diliminde asiri sekilde atistirmalik yiyorum bunu yenecegim ve yemecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…