Bugün güzel görünüyor menü canım . Sen tarhana dedikçe canım çekiyor iyi ki evimde yokBugunun menusunu yazayim aklimda kaldigi kadar
Kahvaltı et kavurma 3yk, kk peynir, 3kizartma, yarim yufka ekmek, buryk yakın çemen, 2siyah zeytin, 3 yeşil biber
Ara öglen
Bir ceviz, 10 badem ,4 sıkım kadar tarhana,
Aksam
Bir salatalık,
Misafirlige gittik aksam
İki avuc kadar tarhana firik, 5e yakin fistik, bir lokma kek,
Bolca su icmeye calistim,sporumu yapamadim malesef
Afiyet olsun canım . Dediğin gibi kararlı ol lütfen canım bende 70ken başladım diyete hamilelikten sonra . Azimli olunca gidiyorUykum gelmedi yesil cayimi iceyim dedim
Teşekkür ederim canmBugün güzel görünüyor menü canım . Sen tarhana dedikçe canım çekiyor iyi ki evimde yok. Türkiyedeyken bitene kadar gece gündüz yerdim bende sigaradan fena gerçekten . Ama dönünce devam
TeşekkürlerAfiyet olsun canım . Dediğin gibi kararlı ol lütfen canım bende 70ken başladım diyete hamilelikten sonra . Azimli olunca gidiyor
Yeme kız tut kendini senin kilo vermeni engelleyen tarhanayla çerezHenuz bir sey yemedim tarhana gözümün onunde ama hayir yemicem
Yemedim valla sabrediyorum savaşıyorum kazanacagimYeme kız tut kendini senin kilo vermeni engelleyen tarhanayla çerez
İyi yapmissin canmBende dün piknikteydim kızlar borekle kek yedimm ama akşam yemeği protein ağırlıklı tercih ettim. Bugün kaldığım yerden devam
Nasıl gidiyor pekiBenim icin ogleden sonra 2 ile 5 arasi kritik zaman bu zaman diliminde asiri sekilde atistirmalik yiyorum bunu yenecegim ve yemecegim
Kahvaltıni beklerken türk kahvesi yada bitki çayı icebilirsin canım bir de saat başı bir bardak su. Yağ yakımı içinKahvaltıma 2buçuk saat daha var uyanalı 2 saat oldu bekliyorum sabırla
Aç çok zor oluyor ama bir şişe su içebiliyorumKahvaltıni beklerken türk kahvesi yada bitki çayı icebilirsin canım bir de saat başı bir bardak su. Yağ yakımı için