Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canmÇok güzel paylaşımlar
Kız ne yedin ne içtin sen şaka şaka ödem olabilir mens dönemi yakınsa, şişkinlik olur wc cikmadiysan. Bozma sakın moraliniKızlar merhaba ben dün sabah tartildim ama yoğunluktan eklemeyi unuttum geçen hafta 66.6 bu hafta 68.0 kızlar tok yattım ondan mı bilmiyorum ay nazar değdi ayol
GünaydınPaylaşımlar için sağolun.
Ve herkese günaydın :)
Selam canm dun benim menude iyiydi aslinda arada tarhana kacirdim bugunden sonra bende paylasim yapacagim buraya yazinca daha dikkatli olabiliyorum, kontrollu sekilde , ikigun sirt agrim vardi bugun bende spor yapabilirsem paylaşırım ,hadi bakim senden haberler bekliyoruz sık sık paylasim yapip iletisimde olursah daha iyi olacagina inanıyorumDün bir şey paylaşamadım açıkçası yine yemeli bir gün oldu. Kendime sinir olduğum için buraya yazasım gelmedi.
Ama bugün bir şey yemicem akşam yemeğine kadar su, çay, kahveyle idare edicem.
Akşama da dışarda olucam ama sadece et türevi yemeyi düşünüyorum bakalım.
Sporuda birazdan yapıcam inşaAllah.
Yaptıktan sonra buraya yazıcam. Hiç değilse buraya sözüm olsunda yapıyım yani yoksa ondan da kaçarım
Burada paylaşım yapınca enteresan bi şekilde daha sorumlu davranıyor insan gerçekten . Birde haftalık menü dışına çıkmaman gerektiğinde daha disiplinli oluyor insan sanki .Dün bir şey paylaşamadım açıkçası yine yemeli bir gün oldu. Kendime sinir olduğum için buraya yazasım gelmedi.
Ama bugün bir şey yemicem akşam yemeğine kadar su, çay, kahveyle idare edicem.
Akşama da dışarda olucam ama sadece et türevi yemeyi düşünüyorum bakalım.
Sporuda birazdan yapıcam inşaAllah.
Yaptıktan sonra buraya yazıcam. Hiç değilse buraya sözüm olsunda yapıyım yani yoksa ondan da kaçarım
Afiyet olsun canm menu harikaMerhaba kızlar bugünkü menüm
Kesinlikle ben bugun daha kontrollüyfum yarina daha da iyi olacak inşallahBurada paylaşım yapınca enteresan bi şekilde daha sorumlu davranıyor insan gerçekten . Birde haftalık menü dışına çıkmaman gerektiğinde daha disiplinli oluyor insan sanki .