Afiyet şifa olsun canmSelam kızlar bugün akşam yemeğini saat 3de yedim , tatlı olarak da kavun vardı onu da akşamı beklemeyip ardından yiyince başka öğün yapmadım. Belki extra faydası da olmuştur . Yarında yemeği 3te yiyeceğim. Yarınki menüm
Kahvaltı
Omlet
5 zeytin
Salatalık
Domates
Öğle yemeği
Çorba
Ispanak yemeği
Kavun
Başka öğün yapmayacağım
Mükafatini alacaksın inşallah canmYani 4 saat aralıkta yemek yiyip 20 saat açlık oluyor , normalde akşam çay yanına kek pasta çok severim böyle çok tatsız tuzsuz gerçekten hayat
Selam canım sorun degil islerini hallet senSelam herkese günlük menü bildirimi yapamıyorum ama cuma tartı olayını paylaşmayı planlıyorum her zaman.
Şu sıralar kafa olarak çok yoğunum açıkçası tercih vs. İle uğraşıyorum. O nedenle burayı unutuyorum açıkçası.
Birde sağlıksız beslenince çok yazasım gelmiyor.
Herkese iyi geceler.
Afiyet olsun canmSelam kızlar sabah aç karna dukan içeceği iki bardak sonra kahvaltim
2 yumurta
2 dilim TB ekmekle tost
7 zeytin
1 mücver
Ara şekersiz Nescafe
Dukan icecigini bende yapayim artik belki faydasi olurSelam kızlar sabah aç karna dukan içeceği iki bardak sonra kahvaltim
2 yumurta
2 dilim TB ekmekle tost
7 zeytin
1 mücver
Ara şekersiz Nescafe
Geçtiğimiz haftalarda yapmıştım baya etkili.istahimi kesiyor. Birhafta yapıp iki hafta ara veriyorum o ara da başka detoks içeceği yapıyorumB Beybipattis canm dukan icecegini ne zamandan beri kullanıyorsun ne kadar etki etti
Teşekkürler canm yapayım hemenGeçtiğimiz haftalarda yapmıştım baya etkili.istahimi kesiyor. Birhafta yapıp iki hafta ara veriyorum o ara da başka detoks içeceği yapıyorum