Altın kizlar zayıflıyor

Akşam yemeği:
Fırında çıtır tavuk 100 gr civarı
Salata, barbekü ve hardal sos
1 bardak ayran
Su 2 lt yi geçti yatana kadar üçlerim.
1 mandalina
Gün içinde ve demin stresten falan yeme tetiklenmelerim oluyor çekirdek ve soslu mısır yedim.
Mısır gevreğine süt, damla çikolata, ceviz ve hindistan cevizi koydum birde, 1 kase yedim. . Sanırım bu da özel halden dolayı canım çekti.
Offf kötü oldu bügün. Çok yemişim şöyle bakıyorumda ((

Mısır gevreğine kadar abartılı görünmüyor aslındaaa :)

Benim cumartesi gün için listem şöyle , bugün inanılmaz aç kaldım ilk gün için . Salata mideyi dolduruyor ama kalori alımım çok az olduğu için 1 2 saat sonra enerjim inanılmaz düşüveriyor. Ve ben bilmeden 21 gün şekersiz diyet listesine başlamışım . Madem başladım devam edeyim diyorum güüüüüya vücut bir süre sonra şeker istemezmiş . Hadi bakalım . Ama açıııııııım

Eklentiler

• FD015286-A4A3-4861-8456-612F3979CD2D.jpeg
    80,6 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar merhaba ben dün sabah tartildim ama yoğunluktan eklemeyi unuttum geçen hafta 66.6 bu hafta 68.0 kızlar tok yattım ondan mı bilmiyorum ay nazar değdi ayol

Kızlar merhaba ben dün sabah tartildim ama yoğunluktan eklemeyi unuttum geçen hafta 66.6 bu hafta 68.0 kızlar tok yattım ondan mı bilmiyorum ay nazar değdi ayol
Merhaba canm buyuk ihtimalle tok oldugundandir haftaya inşallah eksiliriz bende hergun savas veriyorum kendime bugun de zorlayacagim kendimi

Bu haftanin yildizi B Beybipattis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…