Altın kizlar zayıflıyor

Kızlar saat aralığınız ne yemek için , yani sizce en faydalısı hangi aralık , önerileriniz var mı

Kızlar saat aralığınız ne yemek için , yani sizce en faydalısı hangi aralık , önerileriniz var mı
Eğer yapabilirsen aralıklı oruç tavsiye ederim. Bana diyetisyen ilk öyle liste başladı. Sabah 11 kahvaltı 3 ara öğün ve en geç 7 de akşam yemeği bitecek. Ertesi gün 11 ekadar oruca başlayacaksın. Gerçekten iyi kilo verdiriyor. Yalnız 7 den sonra sadece su şekersiz çay ve kahve serbest. Salatalık bile yemeyeceksin.

Bebekle saatleri ayarlamak zor olacak ama 11 -7 arası başlayayım cuma günü . Son kalan kilolar çok zor gidiyor gerçekten bakalım 1 haftada ne kadar ilerleme olacak merakla bekliyorum

Peki ödem atmak ya da metabolizmayı hızlandırmak için su içine limon tarçın hangisini uyguluyorsunuz siz ?

Hisgeldin xanm tabiki katilabilirsin hep beraber verelim kilolari gitsinler gelmesinler ne zaman okursa olsun istedigin vakirkerde yazabulirsin sikinti olmaz

Günaydın herkese ve aylin hanım hoşgeldiniz.
Ben bugün borç orucumu tutuyorum o nedenle sabah kahvaltım yok.
Ama imsak öncesinde geceleyin biraz leblebi 200 gramcık. Biraz abarttım malesef.
Bir adet mandalina.
500 ml civarı su içtim.

Afiyet olsun canm, Allah kabul etsin

Peki ödem atmak ya da metabolizmayı hızlandırmak için su içine limon tarçın hangisini uyguluyorsunuz siz ?
1 litre suya 2 parça zencefil ,1 çubuk tarcin , 2 kaşık elma sirkesi bunu geceden hazırlayıp ertesi gün içiyorum.
Geçtiğimiz hafta 2 poşet yeşilçay demledim 1 litre suya içine soda ve yarım limon yaptım. Bunlari verdi diyetisyen öneririm size de

Selam kızlar bugün ki menüm sabah 1 yumurta 1 kk peynir 3 zeytin domates bol yeşillik

öğle 2 grissini 1 activia yoğurt 1 çay bardağı süt.

Ara 10 badem 1 zeytinyağlı dolma
1 sarma

Akşam 1 dilim ekmek
1 kase tarhana çorbası
Sucuklu yumurta

Akşamleyin;
Fırında çıtır tavuk yakşaşık 120 gr falan yedim sanırım.
1 tane büyük boy sosis
Salata
1 bardak ayran
1 hurma
2 dilim pasta (kutlama vardı)
200ml' lik sprite.
Su 1,5 gibi oldu ama hala içiyorum.
Birde türk kahvesi yapıp içicem.
Spor bugün olmadı. Ama hep dışarıdaydık 9949 adım diyor telefonum.

Size günaydın kızlar , sabahki menüm
1yumurta
5zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek olacak
Ara öğünde
2 ceviz ve bir porsiyon meyve
Akşam ise
3 yemek kaşığı etli kuru fasulye
Yoğurt ve bolll yeşillik salata olacak
2 litre su
Ve B Beybipattis dediğin tarif için malzemeleri alıp cumartesiye hazırlayacağım Teşekkür ederim

Bende hazirlayayim haftaya kendime , teşekkürler canm

Afiyet olsun canm

Afiyet olsun canm menu cok guzel, cisli sey yemissin ama arada olur oyle kacamaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…