Altın kizlar zayıflıyor

Size günaydın kızlar , sabahki menüm
1yumurta
5zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek olacak
Ara öğünde
2 ceviz ve bir porsiyon meyve
Akşam ise
3 yemek kaşığı etli kuru fasulye
Yoğurt ve bolll yeşillik salata olacak
2 litre su
Ve B Beybipattis dediğin tarif için malzemeleri alıp cumartesiye hazırlayacağım 🙏🏻 Teşekkür ederim
Günaydın, afiyet olsun canm menu harika ❤️

Gecen hafta cuma tartim, 68,5
Bu hafta,69,3 , tarhana bende kilo yapiyor gercekten dayanamadim yedim firikden aş da vaz gecenedim ahhhh bugun sabahda yedim cevirirken artik kendime gelmeliyim

Eklentiler

• IMG_20220930_080724290.jpg
    IMG_20220930_080724290.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 25
Ben foto çekmedim. Ama tartıldım tam 87.0 geldim ama.Haftaya fotolu atarım inşaAllah.
Sabahki kahvaltım;
Sucuklu yumurta
1 tane Yarım sosis (büyük boy)
2 zeytin
Domates-Salatalık
Kaşar, dil, süzme peynir biraz biraz
Bergomotlu siyah çay
Malesefki dünki kalan pastadan yine yendi. Ama bitti. Daha yok. Bu sondu. Önümüzdeki tanışma yıldönümüm , doğum günüm hatta kınamda dahi yemicem inşaAllah bir şey. Bu pastayı onlara da sayıyorum. Umarım yemem. :)
Ve bir de cümleten hayırlı cumalar :)

1 litre suya 2 parça zencefil ,1 çubuk tarcin , 2 kaşık elma sirkesi bunu geceden hazırlayıp ertesi gün içiyorum.
Geçtiğimiz hafta 2 poşet yeşilçay demledim 1 litre suya içine soda ve yarım limon yaptım. Bunlari verdi diyetisyen öneririm size de
Burdaki zencefilli karışımı kaynatıyor musunuz?

Burdaki zencefilli karışımı kaynatıyor musunuz?
Hayır geceden ılık suya hepsini atıyorum sürahiye. Ertesi gün yatana kadar içiyorum ara ara.
Bir de yeşil Çaylı olan tarif yarım litre suya olacaktı yanlış yazmışım.
Şimdi yaptım hemen içmeye başlıyorum yatana kadar özellikle yemeklerden önce içmeye dikkat

Ben foto çekmedim. Ama tartıldım tam 87.0 geldim ama.Haftaya fotolu atarım inşaAllah.
Sabahki kahvaltım;
Sucuklu yumurta
1 tane Yarım sosis (büyük boy)
2 zeytin
Domates-Salatalık
Kaşar, dil, süzme peynir biraz biraz
Bergomotlu siyah çay
Malesefki dünki kalan pastadan yine yendi. Ama bitti. Daha yok. Bu sondu. Önümüzdeki tanışma yıldönümüm , doğum günüm hatta kınamda dahi yemicem inşaAllah bir şey. Bu pastayı onlara da sayıyorum. Umarım yemem. :)
Ve bir de cümleten hayırlı cumalar :)
Hayırlı cumalar canm, guzel gidiyorsun 🤗

Gecen hafta cuma tartim, 68,5
Bu hafta,69,3 , tarhana bende kilo yapiyor gercekten dayanamadim yedim firikden aş da vaz gecenedim ahhhh bugun sabahda yedim cevirirken artik kendime gelmeliyim
Maraş tarhanası mı canım bahsettiğin , oysa eğer bende bayılıyorum ona ama diyeti etkileyebilir evet

Aynen çok şükür Rabbime. Hareketlerim falan o kadar rahatladı ki. İlk hedefim 75ti az kaldı inşallah. Sonra da 70 e insem harika
Canım tebrik ederim doğum yapalı 1 sene olmamış sanırım seninde sayaca bakılırsa , doğum kiloların mı atmaya çalıştığın :)

X