Altın kizlar zayıflıyor

İyi geceler kızlar benim akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 dilim lazanya
Yarım porsiyon çökertme kebabı
2 kaşık puding 🤫🤫
Yarın dengelemek için çok dikkat edeceğim inşallah

Bende buginlerde turk sinemasina sardim Türkan Şoray dan izledim kadin col güzel rol yapıyor ,ilk filmlerinde tazecik korpecik, 60 larda harika 70 lerde biraz yipranmis

Bende buginlerde turk sinemasina sardim Türkan Şoray dan izledim kadin col güzel rol yapıyor ,ilk filmlerinde tazecik korpecik, 60 larda harika 70 lerde biraz yipranmis
Eski filmler gerçektende güzel oluyor . Ama dikkat etmemişim o kadar türkan şoray zamanla değişimine :)).
Biz de kült olmuş filmler belirleyip aylık onları izlicez öyle kararlar aldık. :)) Her yerden var Kore, İran, Türk, batı vs. :))

Eski filmler gerçektende güzel oluyor . Ama dikkat etmemişim o kadar türkan şoray zamanla değişimine :)).
Biz de kült olmuş filmler belirleyip aylık onları izlicez öyle kararlar aldık. :)) Her yerden var Kore, İran, Türk, batı vs. :))
Ben severim turk sinemasi ustelik alyazmalim selvi boylum tekrar tekrar izlerim 🙈 filmleri bazen esim indirir bakariz arada , cocuklardan dolayi cok fazla bakamaiyoruz yinede firsat bukdukca 🤭

Bugün sabah
2 haşlanmış yumurta ( dörte biri yumurta kabuğunda kaldı ama neyse :KK43:.
Domates, salatalık, 5 zeytin, 3 tane piliç füme, peynir (dil, kaşar, süzme hepsinden birazcık)
Yeşil çay
Biraz leblebi, soslu fıstık, 3-4 tane mandalina dilimi, 3-5 de üzüm. Bu kısım malesef biraz olmadı. Ama hayırlısı. :)

Bugün sabah
2 haşlanmış yumurta ( dörte biri yumurta kabuğunda kaldı ama neyse :KK43:.
Domates, salatalık, 5 zeytin, 3 tane piliç füme, peynir (dil, kaşar, süzme hepsinden birazcık)
Yeşil çay
Biraz leblebi, soslu fıstık, 3-4 tane mandalina dilimi, 3-5 de üzüm. Bu kısım malesef biraz olmadı. Ama hayırlısı. :)
Afiyet olsun

Akşam yemeğim
1 kase tarhana çorbası
Mantar et sote
Salata
1,5 bardak ayran
Su 2 lt civarı oldu yatana kadar 3 lt olur.
Türk kahveside içicem ve leblebi vs. De yerim.
Sporda;
20 dk yürüme bandı
50 kez 6,5 kilo dambıl ile squat
2 set şeklinde bacak inceltme hareketi(squat girl)
Karın için 3. Gün challege tamamlandı. (nitang)

Akşam yemeğim
1 kase tarhana çorbası
Mantar et sote
Salata
1,5 bardak ayran
Su 2 lt civarı oldu yatana kadar 3 lt olur.
Türk kahveside içicem ve leblebi vs. De yerim.
Sporda;
20 dk yürüme bandı
50 kez 6,5 kilo dambıl ile squat
2 set şeklinde bacak inceltme hareketi(squat girl)
Karın için 3. Gün challege tamamlandı. (nitang)
Afiyet olsun canm 😊

Kullanıcı Adı : Kummsaati
İsim : Aylin
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: ABD
Boyunuz : 163
Kilonuz: 56.5
Hedef kilonuz : 52.5
Kilo alma hikayeniz : Evlilik sonrası bol yemeli
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Eski Standart kiloma dönmek istiyorum

Herkese merhaba , 1 yaşında bebeğim var doğum kilolarım gitti ancak evlilik sonrası kilolarım baki. 4 kilo vermem lazım ama gram kilo veremiyorum artık kilo vermem durdu. Buraya gelip sizinle birlikte olmak istedim diyet konusunda yalnız olmak çok iyi gelmiyor artık . Aranıza katılmak isterim :)
Ve kilo bildirimi vs yurtdışı saatine göre buraya yazmamda sakınca yoktur sanırım değil mi ?

Kullanıcı Adı : Kummsaati
İsim : Aylin
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: ABD
Boyunuz : 163
Kilonuz: 56.5
Hedef kilonuz : 52.5
Kilo alma hikayeniz : Evlilik sonrası bol yemeli
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Eski Standart kiloma dönmek istiyorum

Herkese merhaba , 1 yaşında bebeğim var doğum kilolarım gitti ancak evlilik sonrası kilolarım baki. 4 kilo vermem lazım ama gram kilo veremiyorum artık kilo vermem durdu. Buraya gelip sizinle birlikte olmak istedim diyet konusunda yalnız olmak çok iyi gelmiyor artık . Aranıza katılmak isterim :)
Ve kilo bildirimi vs yurtdışı saatine göre buraya yazmamda sakınca yoktur sanırım değil mi ?
Hosgeldin canım. Tabi ki sakınca yok istediğin saatte yazabilirsin❤️

X