Hoşbuldum, inşaAllah. Gerçekten çok istiyorum ve artık bu son olsun istiyorum. Bu 3. Kez oluyor çünkü. Bu kadar büyük kilo verme maceram.Hosgeldin canm ekliyorum seni, inşallah burada birbirimizi motive ederek istedigimiz kiloya ulasiriz
Çok teşekkür ederim.Hersey cok güzel canm , afiyet olsun,su ve spor harika
Kolay gelsin size. Yeterince yorulmuşsunuz. Yarına artık :)Kizlar bugun biraz yorgunum sporum kalacak gibi, hali yikadim ve corbalik tarhana pişiriyorum maras tarhanasinin corbalik hali,sabah yoguracam, bugunum yoğun geçti
O cok güzel oncesinde vermissin bundq da basaracagina inanıyorum, bende iki dogum sonrası cok iyi vermistim, bu ucuncu cocuktan sonra biraz yavasladim ama verecegim inşallah kendimi bu kiloda iyi hissetmiyorum, verecegiz inanıyorum hergun hergun deneyerek yilmadan canmHoşbuldum, inşaAllah. Gerçekten çok istiyorum ve artık bu son olsun istiyorum. Bu 3. Kez oluyor çünkü. Bu kadar büyük kilo verme maceram.
Daha öncede 30 şar kilo vs. Vermiştim. En son 2 yıl kadar korudum 56-58 arası sonra ise olanlar oldu malesef.
Hayırlısı artık.
Sagol canm bugunde yogurdum yarinda serecegimKolay gelsin size. Yeterince yorulmuşsunuz. Yarına artık :)
Aynen inşaAllah yılmadan devamO cok güzel oncesinde vermissin bundq da basaracagina inanıyorum, bende iki dogum sonrası cok iyi vermistim, bu ucuncu cocuktan sonra biraz yavasladim ama verecegim inşallah kendimi bu kiloda iyi hissetmiyorum, verecegiz inanıyorum hergun hergun deneyerek yilmadan canm
Bir sıkıntı olmaz bence. Onlarda zaten düzeninizi biliyorsalar ısrar etmeyeceklerdir.Selam kızlar bende sabah 1 yumurta yarım kk peynir 3 zeytin domates 1 dilim TB ekmek
Öğle 3 grissini 1 activia yoğurt, 1 çay bardağı fit süt, 5 fındık yedim.
Akşama annemlere yemeğe gideceğim. Kendimi tutmam lazım inşallah az yiyeceğim
Afiyet olsun canm , cok zor bir durum ben hic dayanamıyorum yiyirum malesef, egerki yersen fazlasiyla yarin dikkat edersinSelam kızlar bende sabah 1 yumurta yarım kk peynir 3 zeytin domates 1 dilim TB ekmek
Öğle 3 grissini 1 activia yoğurt, 1 çay bardağı fit süt, 5 fındık yedim.
Akşama annemlere yemeğe gideceğim. Kendimi tutmam lazım inşallah az yiyeceğim
Afiyet olsun canm menu gayet guzel arada kacamaklar olabiliyorBu sabah bende
2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, domates, beyaz ve kaşar peynir, 1 bardak yeşil çay, 4 piliç füme.
2 hurma.
1 çay kaşığı ucuyla, 2 kez bal. Eşimin isteğiyle oldu o.
2 yemek kaşığı soğuk yulaf lapası.
Eşime yapmıştım ama canım çok çekti bende 2 kaşık yedim.(
Suya devam, akşamleyin tam lt yazabilirim.
Afiyet olsun canmAkşamki menü
1 kase tarhana çorbası
Et haşlama, 1 çeyrek patates haşlanmış.
Salata
1, 5 bardak ayran
Su 2 lt civarı oldu hala daha içiyorum yatana kadar 3 lt yaparım.
Spor 25 dk yürüme bandı.
50 squat
2. Gün karın challege yapıldı.
Muhtrmel film izlicez biraz leblebi, çekirdek falan yerim. Birde Türk kahvesi içicem.
Olsun olur artık arada. Gelecek günlerimize bakalım :)Beni hic sormayin menu berbat surekli ondan bundan atistirdim ben o yuzden zayiflayamiyirum galiba yenecegim elbet