Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer yapabilirsen aralıklı oruç tavsiye ederim. Bana diyetisyen ilk öyle liste başladı. Sabah 11 kahvaltı 3 ara öğün ve en geç 7 de akşam yemeği bitecek. Ertesi gün 11 ekadar oruca başlayacaksın. Gerçekten iyi kilo verdiriyor. Yalnız 7 den sonra sadece su şekersiz çay ve kahve serbest. Salatalık bile yemeyeceksin.Kızlar saat aralığınız ne yemek için , yani sizce en faydalısı hangi aralık , önerileriniz var mı
Bebekle saatleri ayarlamak zor olacak ama 11 -7 arası başlayayım cuma günü . Son kalan kilolar çok zor gidiyor gerçekten bakalım 1 haftada ne kadar ilerleme olacak merakla bekliyorumEğer yapabilirsen aralıklı oruç tavsiye ederim. Bana diyetisyen ilk öyle liste başladı. Sabah 11 kahvaltı 3 ara öğün ve en geç 7 de akşam yemeği bitecek. Ertesi gün 11 ekadar oruca başlayacaksın. Gerçekten iyi kilo verdiriyor. Yalnız 7 den sonra sadece su şekersiz çay ve kahve serbest. Salatalık bile yemeyeceksin.
Peki ödem atmak ya da metabolizmayı hızlandırmak için su içine limon tarçın hangisini uyguluyorsunuz siz ?Eğer yapabilirsen aralıklı oruç tavsiye ederim. Bana diyetisyen ilk öyle liste başladı. Sabah 11 kahvaltı 3 ara öğün ve en geç 7 de akşam yemeği bitecek. Ertesi gün 11 ekadar oruca başlayacaksın. Gerçekten iyi kilo verdiriyor. Yalnız 7 den sonra sadece su şekersiz çay ve kahve serbest. Salatalık bile yemeyeceksin.
Hisgeldin xanm tabiki katilabilirsin hep beraber verelim kilolari gitsinler gelmesinler ne zaman okursa olsun istedigin vakirkerde yazabulirsin sikinti olmazKullanıcı Adı : Kummsaati
İsim : Aylin
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: ABD
Boyunuz : 163
Kilonuz: 56.5
Hedef kilonuz : 52.5
Kilo alma hikayeniz : Evlilik sonrası bol yemeli
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Eski Standart kiloma dönmek istiyorum
Herkese merhaba , 1 yaşında bebeğim var doğum kilolarım gitti ancak evlilik sonrası kilolarım baki. 4 kilo vermem lazım ama gram kilo veremiyorum artık kilo vermem durdu. Buraya gelip sizinle birlikte olmak istedim diyet konusunda yalnız olmak çok iyi gelmiyor artık . Aranıza katılmak isterim :)
Ve kilo bildirimi vs yurtdışı saatine göre buraya yazmamda sakınca yoktur sanırım değil mi ?
Afiyet olsun canm menun cok guzelcisli sey yemissin ama arada olur öyle kaçamaklarGünaydın kızlar
Dün akşam bir kase domates çorbası
Bol salata
Ve balık yedim. Bide baklava yedim misafirlikteydim.dayanamadim aylardır yememistim
Afiyet olsun canm, Allah kabul etsinGünaydın herkese ve aylin hanım hoşgeldiniz.
Ben bugün borç orucumu tutuyorum o nedenle sabah kahvaltım yok.
Ama imsak öncesinde geceleyin biraz leblebi 200 gramcık. Biraz abarttım malesef.
Bir adet mandalina.
500 ml civarı su içtim.
Sağolun. Amin cümlesinin İnşaAllahAfiyet olsun canm, Allah kabul etsin
1 litre suya 2 parça zencefil ,1 çubuk tarcin , 2 kaşık elma sirkesi bunu geceden hazırlayıp ertesi gün içiyorum.Peki ödem atmak ya da metabolizmayı hızlandırmak için su içine limon tarçın hangisini uyguluyorsunuz siz ?
Bende hazirlayayim haftaya kendime , teşekkürler canm1 litre suya 2 parça zencefil ,1 çubuk tarcin , 2 kaşık elma sirkesi bunu geceden hazırlayıp ertesi gün içiyorum.
Geçtiğimiz hafta 2 poşet yeşilçay demledim 1 litre suya içine soda ve yarım limon yaptım. Bunlari verdi diyetisyen öneririm size de
Afiyet olsun canmSelam kızlar bugün ki menüm sabah 1 yumurta 1 kk peynir 3 zeytin domates bol yeşillik
öğle 2 grissini 1 activia yoğurt 1 çay bardağı süt.
Ara 10 badem 1 zeytinyağlı dolma
1 sarma
Akşam 1 dilim ekmek
1 kase tarhana çorbası
Sucuklu yumurta
Afiyet olsun canm menu cok guzel, cisli sey yemissin ama arada olur oyle kacamaklarAkşamleyin;
Fırında çıtır tavuk yakşaşık 120 gr falan yedim sanırım.
1 tane büyük boy sosis
Salata
1 bardak ayran
1 hurma
2 dilim pasta (kutlama vardı)
200ml' lik sprite.
Su 1,5 gibi oldu ama hala içiyorum.
Birde türk kahvesi yapıp içicem.
Spor bugün olmadı. Ama hep dışarıdaydık 9949 adım diyor telefonum.