Altın kizlar zayıflıyor

Günaydın kizlar ikiniz harika gidiyorsunuz bende toparlanayim biraz cok daha iyi olacak

Selam kızlar
Diyetisyene gittim 79.3 çıktım dün de çok dikkat etmiştim. Bir de regl dönemi bitince ödem de gitmiş.
Ben sabah erken kalktigim için 7 de kahvaltı 1 yumurta 1 kk peynir 3 zeytin bol yeşillik 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğleye tavuklu salata yada Bulgurlu yeşil mercimekli yoğurtlu salata verdi
Ara öğün 8 fındık yada badem yada 2 ceviz yanında bitki çayı
Ara türk kahvesi
Akşam yemeği de 6 kaşık sebze yemeği 1 dilim TB ekmek yoğurt yada ayran
Yada 5 köfte yada tavuk yada balık bol salata ayran
Diyet listem bu şekilde .. detoks çayı verdi maydonoz limon salatalık bir su bardağı su hepsini blanderla çekip icecegim

Afiyet olsun , menu çok güzel uyabiliyorsan ki zayiflamissinda harika

İyi aksamkar kizlar yirucu birgundu pikniğe gittik biryandan spor yapasim var bir yandan yorgunluk

İyi geceler kizlar cok şükür bugun spora basladim 35 dk leslie yaptim devami gelir umarım

Yesil cayimn keyfini çıkarıyorun

Eklentiler

• IMG_20220926_135952118.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 28
Kullanıca adı : sefdr
İsim - - -
Meslek : geçici olarak ev hanımlığı diyelim
Medeni : evli
Çocuk :--
Boy:162
Kilo: 87,35
Hedef kilo:56
Kilo alma hikayem : özel sebeplerden dolayı ve evde sürekli hareketsiz durmaktan dolayı yeme bozukluğumun olması.
Kilo vermeyide : yaşam standartlarımı yükseltmek.ibadetlerimi daha iyi yapmak. sağlıklı ve fit durmak istiyorum.

Bugün sabah :
2 haşlanmış yumurta, süzme ve kaşar peynir, 4 tane piliç füme, zeytin, domates, salatalık yedim.
Bir bardak Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeği 4 hurma, haşlanmış et ve 2 çeyrek patates, salata, 1 kase tarhana çorbası.
Detoks çayı içiyorum şuan.
++3 lt su içtim ve içiyorum.
25 dk yürüme bandı.
10 dk squatgirl kanalından bacak videosu.
Nitang dı sanırım o kanaldan 21 günlük karın challege başladım.
32 tane 6,5 kg dambıl ile squat.

Hosgeldin canm ekliyorum seni, inşallah burada birbirimizi motive ederek istedigimiz kiloya ulasiriz

Hersey cok güzel canm , afiyet olsun,su ve spor harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…