- 3 Haziran 2009
- 7.417
- 29.019
- 41
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.021
Valla ben kızım her uyumadığında kardeş fikrinden vazgeçiyorum. Ama daha önce konuştuğumuz gibi hazır bakıcı varken 2.yi düşünmek en mantıklısı. Hayırlısı ise olur inşallah.Hadi inşallah canım çok sevindim :) ben bile şuan hala geceleri 372924 kere uyandığım halde kızımızın bir de kardeşi olsa ayni böyle bıcır diyorum bazenhayırlısı olur inşallah hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip olur
kesinlikle bakıcı çookk önemli çalışan anne için ve kardeş de önemli ileriki yaşlarda :) hayırlısı ile olur inşallahValla ben kızım her uyumadığında kardeş fikrinden vazgeçiyorum. Ama daha önce konuştuğumuz gibi hazır bakıcı varken 2.yi düşünmek en mantıklısı. Hayırlısı ise olur inşallah.
Geçen gün bir söz okudum nerede hatırlamıyorum "Tek çocuk anneyi, iki çocuk birbirini yer" diye. İkinci çocuk konusunda tek motivasyon kaynağım bu cümlekesinlikle bakıcı çookk önemli çalışan anne için ve kardeş de önemli ileriki yaşlarda :) hayırlısı ile olur inşallah
N nora dolapların güzel görünüyor güle güle doldurun inşallah içlerini :)
Kızlar dikiş fikri çok güzel çünkü biz terziye fazla para harcıyoruz.vaktim olsa kesinlikle ben de alır makine uğraşırdım inşallah kızım büyüyünce öğrenirim ben de :)
öyle cnm rabbim yokluklarını göstermesin rabbim esirgesin yeter ki sağlık sıhhat versin zorluğuna katlanılıyorAllah yardımcınız olsun canım benim eşimde assubayçok zor asker polis eşi olmak
benim bi arkadaşın annesinde hep çocuk için ' 2yi 1 den say 1 i hiçten say derdiGeçen gün bir söz okudum nerede hatırlamıyorum "Tek çocuk anneyi, iki çocuk birbirini yer" diye. İkinci çocuk konusunda tek motivasyon kaynağım bu cümle
1 hiç miöyle cnm rabbim yokluklarını göstermesin rabbim esirgesin yeter ki sağlık sıhhat versin zorluğuna katlanılıyor
benim bi arkadaşın annesinde hep çocuk için ' 2yi 1 den say 1 i hiçten say derdi
Allah iyiliğini versinGeçen gün bir söz okudum nerede hatırlamıyorum "Tek çocuk anneyi, iki çocuk birbirini yer" diye. İkinci çocuk konusunda tek motivasyon kaynağım bu cümle
Nöbetli çalışırken kendini nasıl ikna ettin valla bravoAllah iyiliğini versinelecda
çok guldurdun beni şu saatte
iki çocuğu ancak uyutabilmisken:)
ve ikiside hasta ve huysuz iken ;(
iki çocuklu ve üstelik nobetli çalışan bir anne olarak kesinlikle hanimlar kardeşi olmalı diyorum çocuklarımızın
Ay teşekkür ediyorum efendimbu aradakaramelli_turta topigin hayırlı olsun
hep takipteyim ancak buraya yeni yazmak kısmet oldu
@elecdanin paylaştığı güzel sözlerinin müdavimi olarak gorur görmez yazmak istedim
ben üstelik iki çocuğumu da tüp bebek yöntemi ile sahip oldumNöbetli çalışırken kendini nasıl ikna ettin valla bravo
Biz şu an tatildeyiz ve 4 yıldır ilk defa bir tatilimiz sorunsuz geçiyor. Benim kendimle derdim be tam herşey yoluna girmişken diyip duruyorum.
rica ederim ve üstelik başkaları ile de paylaşıyorumAy teşekkür ediyorum efendim
Neden olmasın canım eksiden nasıl kurtulup birikim yapmaya başladığını görürüz böylece inşallah :)İyi akşamlar kızlar
Yeni gelenler hoş gelmiş..
tablo fikri sunulmuş ben ne yazıcam eksi hesabımı yazıp her ay ne kadar kapattığımı mı yazsam napsam :))
Elimde şuan 7 tane davetiye var.. bugün düğümlerin biri için çeyrek aldım 235den.. çıkmış altın
hoş buldum