- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.041
Günaydın kızlarrr nasılsınızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım. Burada da buluştuk
Tabi ki paylaşırım canımrica ederim ve üstelik başkaları ile de paylaşıyorum
sen okudukça paylaş lütfen bizimle
hoş buldum
çok teşekkür ederim hepimizin yavrularını Rabbim bağışlasın güzel günlerini göstersin inşallah
senin bebekler büyük sanırım ben daha coookk yolun basindayim
Neden olmasın Canım nasıl eksiden çıktığını görmüş olursun hem...İyi akşamlar kızlar
Yeni gelenler hoş gelmiş..
tablo fikri sunulmuş ben ne yazıcam eksi hesabımı yazıp her ay ne kadar kapattığımı mı yazsam napsam :))
Elimde şuan 7 tane davetiye var.. bugün düğümlerin biri için çeyrek aldım 235den.. çıkmış altın
Günaydın Canım iyiyiz çok şükürGünaydın kızlarrr nasılsınızz
Kızlar dolaplarım :)
Mutluluğumu sizin le paylaşaym
buzmavileylak a mesaj atılacak CanımGünaydın kızlar :)
Kime mesaj atıyoruz? Ben borç miktarını yazayım her ay ödedikçe silinir
Bol bereketli harcamasız bir gün olsun inşallah
Ben kredi kartı borcuma kadar yazdım :) son bir aydır kullanmıyorum Ama içindeki taksitler bana yetiyor Zaten..Günaydın Hanımlar,
Ben de k a h v e gibi borcumu yazayım. 1 Ocak'ta tamamını kapatma hedefim var inşallah. Kredi kartı borcu ancak önemli bir kısmı taksitli nakit avans. Ev eşyası için çektiğim ihtiyaç kredisi yeterli gelmeyince kredi kartından 15.000 lira nakit avans kullandım. 9500 lirası var ödenecek. 7000 lira civarı da diğer borçlar var kredi kartına. Toplam 16.500 lira ödenecek.
Ben de kullanmadım iki aydır ama dediğin gibi mevcut taksitleri ödeyeceğim bende.Ben kredi kartı borcuma kadar yazdım :) son bir aydır kullanmıyorum Ama içindeki taksitler bana yetiyor Zaten..
sen yeni ev mi almıştın kaçırdım orayı :) eşyan hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullan inşallah
Günaydın Canım iyiyiz çok şükür
Sen nasılsın?
her ayın kacinda rapor vereceğiz buzmavileylak
Canım ilk bildirimi ben yapım o zaman şu saatten sonra bu ay için başka atabilcemi sanmıyorum zaten .. 2 gr altın 2 tane yarım 915 tl nakit biriktirdimılk ayımız oldugu ıcın son hafta dıye konustuk canım, bir tablomuz olussun sonra gun belırlerız ortaklasa