- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 29
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.061
Allah bereket versin cnm .. bende her ay gram alıyorum fıyatına bakmaksızınmerhaba hanimlar maaş farkımız yatmış
bende internetten hemen dolar aldım ilk defa yoksa car cur oluyor
Allah bereket versin
Ceyrek de alman lazım geçen haftalarda 228 e kadar düşmüştü ve ben almamıştım
her ay bir çeyrek alıyorum fiyatına bakmaksızın ama hala alamadım
Amin çok teşekkür ederim hepimizin birikimine bereket versinAllah bereket versin cnm .. bende her ay gram alıyorum fıyatına bakmaksızın
Evet cnm her ay 1 gr alıyorum .. alabılırsem 2 gr aldıgımda oluyorAmin çok teşekkür ederim hepimizin birikimine bereket versin
gramı internetten mi alıyorsun
Allah bereket versin canimEvet cnm her ay 1 gr alıyorum .. alabılırsem 2 gr aldıgımda oluyor
Güzel anılarınızın biriktiği bi yuva olsun inşallah :)Ben de kullanmadım iki aydır ama dediğin gibi mevcut taksitleri ödeyeceğim bende.
2,5 yıl önce projeden girmiştik evimize. Bu yıl şubat ayında teslim edildi. Eşyaların önemli bir kısmını yeniledim. Çok sağol canım.
farkediliyor farkediliyor
Çok sağol canım. Daha iyileri senin olsun inşallah. Biz 2,5 sene önce projeye girdiğimizde evin değeri 500.000 liraydı. O zaman bana çok pahalı gelmişti ancak Ankara'nın iyi bir semtinde güvenlikli site bir de büyük bir müteahhitin projesi olduğu için gözümüzü kararttık. 125.000 peşin vermemiz gerekiyordu ancak bizim 80.000 lira kadar birikmişimiz vardı. 50.000 lira elden borç aldık. Peşinatı o şekilde verdik. O elden borcu da 2 senede geri ödedik. Şu an evin satış değeri 830.000 liraGüzel anılarınızın biriktiği bi yuva olsun inşallah :)
Projeden girenlere çok imreniyorum, çok karlı oluyor ama ben cesaret edemem. Projeden girdiğin için ne kadar kardasın?
Canım ilk bildirimi ben yapım o zaman şu saatten sonra bu ay için başka atabilcemi sanmıyorum zaten .. 2 gr altın 2 tane yarım 915 tl nakit biriktirdim
canım bende eylülde başlıyorum inşallah o zaman benide eklersin di miTEMMUZ BİRİKİM LİSTEMİZ GELİYORRR
:)
Eki Görüntüle 2025806 Eki Görüntüle 2025806
@definya , @Diyet Canavari , @msf2407 , @sinirliportakal , @tobosoludulcinea , @mavi_patikli ,k a h v e ,
TEMMUZ BİRİKİM LİSTEMİZ GELİYORRR
@definya , @Diyet Canavari , @msf2407 , @sinirliportakal , @tobosoludulcinea , @mavi_patikli ,k a h v e ,
rica ederim canım
Beni unutmuşsunTEMMUZ BİRİKİM LİSTEMİZ GELİYORRR
beni de ekleyin lütfenTEMMUZ BİRİKİM LİSTEMİZ GELİYORRR
Beni unutmuşsun