- 21 Eylül 2009
- 9.734
- 9.835
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
Günaydın şekerlerim
Mutlu hafta sonları hepinize....
Kızlar ben banka kasası almayı düşünüyorum ya hangi bankayı önerirsiniz bana ne yapsam...
Var mı aranızda kiralık kasası olan?
Ziraat var bana çok yakın, önerir misiniz?
Günaydın şekerlerim
Kızlar ben banka kasası almayı düşünüyorum ya hangi bankayı önerirsiniz bana ne yapsam...
GünaydınGünaydın şekerlerim
Buralar çok sessiz kızlar neler yapıyorsunuz?
Ben buzluk doldurmakla meşgulumBuralar çok sessiz kızlar neler yapıyorsunuz?
Ben buzluk doldurmakla meşgulum
2 kg kadar patlıcanı közleyip buzluğa attım.
3 lt kiraz suyu yaptım.
Yarım kilo kadar beyaz üzüm var evde birazdan ondan da üzüm suyu yapmayı deneyeceğim. Maksat ziyan olmasın hemde denemiş olurum.
Eğer tadı iyi olursa arada böyle meyveler oluyor evde. Meyve suyu yapar kenara koyarım misafirlige gittigimizde bir kavanoz alıp götürsem yeter. Hem makbule geçer hemde masrafsız gitmiş olurum.
Amin canım. Afiyet olsun. İyi günler de sevdiklerinle birlikte yemek nasip olsun. Ellerine sağlık kolay gelsin.Şimdi pazardan geldim hava inanılmaz sıcak
Pazar pahalı
100 lira ile çıktım, 74 lira harcamışım
1 kilo vişne
1 kilo kiraz
1 kilo armut
1 kilo şeftali
1 kilo üzüm
3 kilo patlıcan
1,5 kilo kabak
6 kilo domates
2 kilo salatalık
4 kilo barbunya
1 kilo kıl biber/çarliston biber
1 kilo taze fasulye
2 demet maydanoz+1 demet dereotu aldım
Domatesin 5 kilosunu kavanoz, vişneyi reçel, patlıcan ve fasulyeleri kışlık türlü yapmak üzere mutfağa dönüyorum
Kalan 26 liramı ev kumbarama attım. Mevsiminde fasulyenin 5, barbunyanın 6, domatesin 1,5, çengelköy salatalığın 3 lira olduğu memlekette çoluklu çocuklu ailelere Allah kolaylık versin diyorum
Bizim buzdolabımızın derindondurucu bölümü arızalandı servisi aradım pazartesi günü gelecekler, servis elemanı mümkün olduğu kadar açıp kapatmayın dediler. İçindekiler bozulur diye korkuyorum.
kızlar benim taşınma ihtimalim var o yüzden buzluğa bir şey koymaya çekiniyorum ama barbunya bezelye gibi şeyleri koysam çözüldüğünde bir şey olur mu
canim nasil yapiyorsun meyve sularini? tarif verebilir misin?Ben buzluk doldurmakla meşgulum
2 kg kadar patlıcanı közleyip buzluğa attım.
3 lt kiraz suyu yaptım.
Yarım kilo kadar beyaz üzüm var evde birazdan ondan da üzüm suyu yapmayı deneyeceğim. Maksat ziyan olmasın hemde denemiş olurum.
Eğer tadı iyi olursa arada böyle meyveler oluyor evde. Meyve suyu yapar kenara koyarım misafirlige gittigimizde bir kavanoz alıp götürsem yeter. Hem makbule geçer hemde masrafsız gitmiş olurum.