- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.401
Dogru lafa ne denir simdiMerhaba bebiş büyüdü muuu
Bizler de idare ediyoruz aynı tempo evde çalış işte calis sonuç para yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru lafa ne denir simdiMerhaba bebiş büyüdü muuu
hic mi yok komsu cocugu veya okuldan yakin oturan bi arkadas.canım hafta sonu 2 gün futbol kursu hafta ici de 3 gun spor merkezine fitnes a goturyorum...Benim oyuna ihtiyacım var sıkılıyorum diyor hep...Yemeye içmeye veriyor kendini..
Merhaba bebiş büyüdü muuu
T tatlu büyüdü teyzesii 4yas olmasına az kaldı ınsAllah krese gıdıp gelıyor yarı hafta hasta zaten:))Selam canim, cidden özletdin kendini. Arada bir bi alo de
Iyi yaptın canımSelam arkadaslar,
bugün kizim uzun uydu ama kocam evden cikarken takur takur sesler cikarinca yine erken uyandim
Ev cok fena, hafta arasi yetisemiyoruz, bugün el atmam gerek. Kiza pide yapcam, buzlukta kalmamis. Hafta arasi kolaylik oluyor buzlukta en azindan kiza göre hazir seyler olunca. Aslinda ekmekde yapmaliyim, ama hic canim istemiyor. 1 hafta daha disardan alirim herhalde.
Komsum bu ayin sonunda türkyeye gidecek iki haftaligina. Onsuz vakit nasil gececek hic biliyorum. Kresde 1 hafta kapali olcak. Cocuklar birlikte oynuyordu bizde sohbet ediyorduk parkda.
Izin icin arastirma yapmaliyim daha, kiza yeni passaport cikarmam gerek.
Benim miras isim vardi hatirliyorsunuzdur. Red edecektim. Annemin isyanlarindan sonra vaz gectim. Onunlada ugrasiyorum. Gercekten bursey gelirse ordan, annemin dislerini yaptircam, birazda nakit vercem, gerisinide kizimin adina bi hesaba yatircam.
Annemde hakli, o paralar bize ödenmiyen nafakalarla birikti.
iyi günlerde kullan canimSelaaam
Bugün gün su gibi aktı
Sabah pazara çıktım oradan markete gectim aylık alisverisimi yaptim
Ikindine doğru anneme gectim yemekten sonra eve geldim vee ne göreyim
Filtre kahve makinem bozulmuştu buyukbas anneler günü hediyesi filtre kahve makinesi almis
Kendine kahve makinesi almışsın bende sana topuklu ayakkabı alayımda bende arada giyerim dedim çok güldük
Anasina da 2li telve almis dünyanın parası yazık sanki kahve yapa yapa ölüyor
Yaa çok güldüm sabah sabahSelaaam
Bugün gün su gibi aktı
Sabah pazara çıktım oradan markete gectim aylık alisverisimi yaptim
Ikindine doğru anneme gectim yemekten sonra eve geldim vee ne göreyim
Filtre kahve makinem bozulmuştu buyukbas anneler günü hediyesi filtre kahve makinesi almis
Kendine kahve makinesi almışsın bende sana topuklu ayakkabı alayımda bende arada giyerim dedim çok güldük
Anasina da 2li telve almis dünyanın parası yazık sanki kahve yapa yapa ölüyor
Asmin o sizin hakkınız o zaman Çok yorum yapmamıştım ama alman en doğrusuSelam arkadaslar,
bugün kizim uzun uydu ama kocam evden cikarken takur takur sesler cikarinca yine erken uyandim
Ev cok fena, hafta arasi yetisemiyoruz, bugün el atmam gerek. Kiza pide yapcam, buzlukta kalmamis. Hafta arasi kolaylik oluyor buzlukta en azindan kiza göre hazir seyler olunca. Aslinda ekmekde yapmaliyim, ama hic canim istemiyor. 1 hafta daha disardan alirim herhalde.
Komsum bu ayin sonunda türkyeye gidecek iki haftaligina. Onsuz vakit nasil gececek hic biliyorum. Kresde 1 hafta kapali olcak. Cocuklar birlikte oynuyordu bizde sohbet ediyorduk parkda.
Izin icin arastirma yapmaliyim daha, kiza yeni passaport cikarmam gerek.
Benim miras isim vardi hatirliyorsunuzdur. Red edecektim. Annemin isyanlarindan sonra vaz gectim. Onunlada ugrasiyorum. Gercekten bursey gelirse ordan, annemin dislerini yaptircam, birazda nakit vercem, gerisinide kizimin adina bi hesaba yatircam.
Annemde hakli, o paralar bize ödenmiyen nafakalarla birikti.
Bende once alışverişe gönderdim birazdan da kahvaltı hazirlamasini beklicemGünaydin kizlar,
anneler gününüz kutlu olsun.
Inatla yataktan kalkmadim esim uyanana kadar simdi mutfakta kahvalti hazirliyor
Tenkyu bebisimiyi günlerde kullan canim
Seninde anneler günün kutlu olsun canimGünaydın kizlar
Her kadin çiçektir anactir..
Kk'nin en güzel kadınları Anneler gününüz kutlu olsun
Hepiniz iyiki varsınız!
biz mi anlamadik su anneler gününü aceb?Selam canimlar
kahvalti bulasik temizlik yemek birde üstüne kek istediler. Benim günüm degilmiydi bugün ya
Yarin ise gideyimde dinleneyim
8yasinda. Üzülüyorum haline.Kaç yaşında. Arkadaş herkese lazım çocuk haklı. İnşallah kendine göre bulur.