- 28 Mart 2020
- 6.000
- 23.859
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.301
Başak burcu bir kızım var zerre faydası yok hatta dağınıklığı beni çıldırtıyor degiselimmiHaha eğitimde hata yoktur da.
Benimki başak burcu ya içinden geliyorzorla asla yapmaz anne şunu ben yapabilir miyim,bunu da ben yapabilir miyim diye peşimde.
Kız anaları utanin
Dedi ve tüm cam ve kapıları sildi balkon ve mutfak duvarlarını sildi gardroplari duzenledi yarinda mutfağın halisini ve banyo wc fayanslarini silecekmis Allah kahretmesinOhhh güle güle kirletin ben okadar detay yapmicam aman kiymetmi bilen var canıma yazik
kuzum yemegine biri birşey mi katdı? Nedir bu motıvation, bu temizlik hevesiDedi ve tüm cam ve kapıları sildi balkon ve mutfak duvarlarını sildi gardroplari duzenledi yarinda mutfağın halisini ve banyo wc fayanslarini silecekmis Allah kahretmesin
Sen kendine üçüncüyü yapBaşak burcu bir kızım var zerre faydası yok hatta dağınıklığı beni çıldırtıyor degiselimmi
Selamlar arkadaşlarColombre nerelerdesin seni de arıyor gözlerim
Ya sorma dun kvye yaptim temizlikkuzum yemegine biri birşey mi katdı? Nedir bu motıvation, bu temizlik hevesi
başımıza daş yağcak
Istiyolar zaten ama yok canim ben almayım sagol hazir yapilmislara cokerizSen kendine üçüncüyü yap
Büyüğe dillendir bakalim ne diyecek
Benimkini vermem
Canim bizde yaşadık aynı duyguları malesefSelamlar arkadaşlar
Neredeyim az bunalımda,az depresyonda.
Sabır ve şükürle ilerlemeye çalışıyorum.
Ama tadım tuzum da yok yani.
Hayatta her şey geçer,umutsuz olmamak lazım tabii. İnsanlar neler yaşıyor.
Sosyal sorumluluk projelerine katılıyorum, insanların yaşadıklarını gördükçe daha da daralıyor ruhum. Kimseye tam anlamıyla yardım edemiyorum sanki. Yetişemiyorum.
Neler gördüm ,duydum,ne kadar ağladım ben de bilmiyorum artık. Bir yerde kendimi toplamam lazım,onun çok iyi farkındayım.
Sizler nasılsınız arkadaşlar.
Canim herkese yetisemezsin. Elinden geleni yapiyorsun ama kendinede dikat etmelisinSelamlar arkadaşlar
Neredeyim az bunalımda,az depresyonda.
Sabır ve şükürle ilerlemeye çalışıyorum.
Ama tadım tuzum da yok yani.
Hayatta her şey geçer,umutsuz olmamak lazım tabii. İnsanlar neler yaşıyor.
Sosyal sorumluluk projelerine katılıyorum, insanların yaşadıklarını gördükçe daha da daralıyor ruhum. Kimseye tam anlamıyla yardım edemiyorum sanki. Yetişemiyorum.
Neler gördüm ,duydum,ne kadar ağladım ben de bilmiyorum artık. Bir yerde kendimi toplamam lazım,onun çok iyi farkındayım.
Sizler nasılsınız arkadaşlar.
KV ne istiyor sendenSelam
Keyfim yok modum dusuk
Kv kişisi ağlayarak oğlunu manipule etmeyi başarmış yine. Su an tüm suç bana kaldı. Sabah hak veriyordu oysa. Senin yüzünden annem uzulduye kadar geldi mevzu. Ben git anana hırla dedim sanki.iki gündür konusmuyoruz uzun bi süre anasıyla ve de oğluyla muhatap olmayacağım hakkımı helal etmiyorum ikisinede.
Ikisi farklı yatırım aracı. Benim için EUR daha karlı oluyor şimdilik.Euro altına bakarak daha mı kârlı ki acaba