Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Haha eğitimde hata yoktur da.
Benimki başak burcu ya içinden geliyor zorla asla yapmaz anne şunu ben yapabilir miyim,bunu da ben yapabilir miyim diye peşimde.
Kız anaları utanin
Başak burcu bir kızım var zerre faydası yok hatta dağınıklığı beni çıldırtıyor degiselimmi

Ohhh güle güle kirletin ben okadar detay yapmicam aman kiymetmi bilen var canıma yazik
Dedi ve tüm cam ve kapıları sildi balkon ve mutfak duvarlarını sildi gardroplari duzenledi yarinda mutfağın halisini ve banyo wc fayanslarini silecekmis Allah kahretmesin

Dedi ve tüm cam ve kapıları sildi balkon ve mutfak duvarlarını sildi gardroplari duzenledi yarinda mutfağın halisini ve banyo wc fayanslarini silecekmis Allah kahretmesin
kuzum yemegine biri birşey mi katdı? Nedir bu motıvation, bu temizlik hevesi
başımıza daş yağcak

Colombre nerelerdesin seni de arıyor gözlerim
Selamlar arkadaşlar
Neredeyim az bunalımda,az depresyonda.
Sabır ve şükürle ilerlemeye çalışıyorum.
Ama tadım tuzum da yok yani.
Hayatta her şey geçer,umutsuz olmamak lazım tabii. İnsanlar neler yaşıyor.
Sosyal sorumluluk projelerine katılıyorum, insanların yaşadıklarını gördükçe daha da daralıyor ruhum. Kimseye tam anlamıyla yardım edemiyorum sanki. Yetişemiyorum.
Neler gördüm ,duydum,ne kadar ağladım ben de bilmiyorum artık. Bir yerde kendimi toplamam lazım,onun çok iyi farkındayım.
Sizler nasılsınız arkadaşlar.

Selam kızlar temizliginiz hayırlı uğurlu olsun. Ne nankör bu işler temizle temizle yine ayni... Ben emel temizlik yaptım bir de perde yıkadım... ek derste bir bayan çağıracağım. Detay için. O zamana kadar kıyafetleri ayırıp gerekeni yaparım...

Kâr gördüğüm birikimlerin bir kısmıyla kalan ödemeleri yaptım.

kuzum yemegine biri birşey mi katdı? Nedir bu motıvation, bu temizlik hevesi
başımıza daş yağcak
Ya sorma dun kvye yaptim temizlik
Eve geldim mutfagin halısı ve sandalyeleri sildim
İftara annemdeydik mutfak dolaplarını ve balkon camını sildim. Bugünde evimi süpürdüm sildim toz aldım ama ben bittim yani keşke izin almasaydim yazıklar olsun bana
Sen kendine üçüncüyü yap
Büyüğe dillendir bakalim ne diyecek
Benimkini vermem
Istiyolar zaten ama yok canim ben almayım sagol hazir yapilmislara cokeriz
Canim bizde yaşadık aynı duyguları malesef
Cocuklarda çok etkilendiler
Yanlarinda olamasakta madden ve manen elimizden gelen desteği sağlıyoruz

Canim herkese yetisemezsin. Elinden geleni yapiyorsun ama kendinede dikat etmelisin

Iyi bayramlar kizlar.
Obir haftaya izin aldim. Bir mayis bayram ama ardindan 4 gün benim. Kiz kreste, esim iste. Umarim iycene dinlene bilirim.
Gecen hafta tanidiklarin kizini bir belediyede is görüsmesine hazirlamisdim. Dün aile bizi mangala davet etmisdi. Kiz biraz gec geldi. Arabadan iner inmez kosa kosa geldi sarildi bana. Yoldayken belediyeden aramislar ve ise alindigini bildirmisler. Nasil sevindim

Bugünde kizim yine kresden bir kizin dogum gününe davetliydi. Benden iyi geziyor hamfendi onu oraya biraktim, esimde evde yoktu. 3 saat kanepe keyfi yaptim. Nasil iyi geldi. Ardindanda kapinin önünde komsu cocuklariyla oynadi. Sonrada yarim saat komsumda sohbet etdik. Güzel sakin bir gündü. Uzun zamandir ilk kez haftasonu oldugunu anladim

Selam kizlar
Muhteşem pazartesiden hepinize selam
Gorumcem ev almisti müteahhit sıkıntı çıkarmış para konusunda kredi çekmişler yetmemiş benden rica ettiler bugün ihtiyaç kredisi çektim 24 ay vadeli. Gelirleri iyi öderler sıkıntı çıkmaz. Severim gorumcemi. Sabah bu işleri hallettim.
Oğlus futbolu cok sever eskidi küçüldü formasi yeni forma sipariş ettik 230tl. Bende kendime hyaluronik asitle nemlendirici krem sipariş ettim ikilisi 410tl. Kiza dun defaktoda 400tl gratiste 110 tl bıraktım. Allahim eksikler bitmiyordu gel artık mayis15

Selam
Keyfim yok modum dusuk
Kv kişisi ağlayarak oğlunu manipule etmeyi başarmış yine. Su an tüm suç bana kaldı. Sabah hak veriyordu oysa. Senin yüzünden annem uzulduye kadar geldi mevzu. Ben git anana hırla dedim sanki.iki gündür konusmuyoruz uzun bi süre anasıyla ve de oğluyla muhatap olmayacağım hakkımı helal etmiyorum ikisinede.

KV ne istiyor senden Evini temizliyorsun, kizina iyiligin dokunuyor, saygisizlik etmiyorsun.
Umarim artik rahat birakir seni, aile mevzularinizada karismaz. Üzme kendini sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…