Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Merhaba kızlar dün 2 günlük yemek yaptım. Bugün de kalan çamaşır yıkama ev süpürme yaptım. Ara tatilde detay temizlerim..
Dün önce çalıştığım yerden arkadaşlarla görüştük telde... Çok özledim birlikte vakit geçirmeyi.. Hayat çok değişik her gittiğimiz yerde bir parçamız kalıyor...

Bugün biraz dışarıda yürüyüş yaptik.. Çok eve kapanmistim...
Akşam kendimle vakit geçirmek istiyorum

Selam kizlar,

sabah kiz erkenden uyandi direk oyun istedi. Ardindan eve girisdim. Komsumla türk bakkalina gitdik ordan alman marketine. 2 Poset gidaya, coguda yemeklik degil 80€ gitdi. Bugün kaliförle su ölcmege geldiler. Fatura bir kac ay sonra gelcek. Komsumunkiyle kiyasladim nerdese iki mislisini yakip, suyuda ondan fazla kullanmisiz ki onlar 5 kisi, biz 3,5. Kaliförü az yakinca kiz hastalaniyor onun icin evi sicak tutuyorum. Bide biz en üst katiz ve altimizda yasli bir bayan tek oturuyor ve kaliförü pek acmiyor herhalde. Yerler buz gibi.
Bakalim kac yüz euro fatura gelecek.
Ama bugün fena yoruldum gercekten, aksam 7de ilk kez oturdum resmen.
Yarin tek basima cafeye gitcem iki saat oturup kitap okuyacagim. Esimde cocukla ilgilensin. Artik biraz kendi me vakit ayirmam gerek. Haftayada zaten teyzesi gelecek, yine gidemem biryere.
Su özel okullar cok pahali türkyede, ama gercekten daha iyi egitim aliyorlar mi cocuklar? Ve o faturalari kim ödüye bilirki? Ne bileyim evin gecimi zaten zor, pstüne bide okadar okula kim ödüye bilirki hele iki üc cocuksa ailede?

Kendi ilimdeki özel okullar için söyleyeyim tamamen ici boş genel olarak eğitimin
Ama mahalle okullarinda felaket ahlak ve etik sıkıntısı var disiplin yok. Mecburiyetten vermiştim

Gunaydin kizlar mutlu haftalar
Kk ödemelerini yaptim. Kızın servisini ödedim Pazar parası ve harçlık ayırdım.
6gr altin aldım bu ay karamelli_turta canim
Rutin 3 aylık tahlilleri verdim sabah
Ogleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim
Vücudumda bi kırgınlık var usuyorumda hasta olmam insallah

Kendi ilimdeki özel okullar için söyleyeyim tamamen ici boş genel olarak eğitimin
Ama mahalle okullarinda felaket ahlak ve etik sıkıntısı var disiplin yok. Mecburiyetten vermiştim
Ben de aynı fikirdeyim. Sırf ahlaki boyut disiplin için özel düşünüyordum. Ama bu fiyat artışları belki de vazgecirecek beni de. Şimdiden kara kara dusunuyorum

Cumartesi akşam kendimi bir anda canlı müzik mekanında buldum... Pazar günü de tiyatroya gittim kuzucukla. Bazı yetişkin tiyatrolarına götüreceğim artık...

Bugün de okul dönüşü ufak tefek eksikleri aldim...Çok iyi bir indirim gözüme çarparsa alıyorum...

Maaşlar yattı yarın son ödemeleri de yapacağım...Bakalım faturalar da gelsin eksi miyim artı mıyım göreceğim

A Asmin75 gercekten burada hayat her şekilde zorlaştı... Kültürel yapı ahlaki boyut hep bozuldu...Bunu rahatlıkla okulda gorebiliyorum...
Ekonomik olarak zaten kötü her şey...

karamelli_turta canım benim birikim ay sonuna yazarim ins... Sirf sorumluluk duyuyrom burada altın olmasa da döviz azıcık da olsa alıp vicdan rahatlayacağım

bereketli olsun canim

burasida malesef farki degil canim

Selam kizlar,

bugün obir subede ilk günümdü ve anladimki eski yerimle buranin arasinda dünya kadar fark var malesef. Öglen molasini tek gecirdim. Burda herkes tek takiliyor, anladigim kadariyla. Biz eski yerde hep beraber yerdik, sohbet ederdik.
Mecbur alisacam artik, en azindn eve yakin, yol stresim bitdi.

Selam herkese. Ufak tefek harcamalar olsa da yine de fena gitmiyor hafta. Benzin aldım. Bir kaç ufak harcamam da oldu. Karttan çektim gerçi ama 1000tl civarı gitti toplam.

Haricinde bugün 1 adet çeyrek aldım. Yıl başından itibaren alabileceğim her şeyi almak istiyorum zira fiyatlar şimdiden artmaya başladı. Sonradan alabilecek miyim asla emin olamıyorum.
Kısa günün karı 1 çeyrek oldu benim için. Bu ay başka bir birikim yapamayacağım gibi görünüyor.

bereketli olsun canim

Günaydin kizlar,

1 aydan fazla sabah 6 da is aliyorum, calisma saatlerimiz esnek. En gec 9:30 da baslamam gerek. Erken baslayip erken birakinca daha verimli geciyor günüm. En azindan evde stressiz yasiyoruz. Eskiden eve gelip kizida stressi sokuyordum, cabuk ye, cabuk banyoya, cabuk yataga diye diye.
Simdi oyun oynamaya bile zamanimiz var.

Ben trende hep panell dolduruyorum. 190 euro birikmis. Cidden damliya damliya göl oluyor. Zaten trende gecen vakit bosa gidiyor, böylecede degerlendirmis oluyor. Parayi kenara atip kizima altin alirim.

Panell doldurma nedir? :) Bilmediğim için soruyorum daha önce açıkladıysanız da göremedim.

Tüm ödemeler yapılınca gelen hafiflik hissi.
Bereketli olsun canım
Her ay birikim yapinca alışkanlığa döndü yapmayinca vicdan yapiyoruz cidden tatlu
Hayirli olsun asminn
Artik mesafe az,zamanin sana kalacak

Hayirli olsun alimin
Bugün ne aldıysan kâr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…